Visokokvalitetni stanovi u samom centru grada Preloga!

Idealna prilika za sve profile kupaca koji razmišljaju o kupovini svojeg vlastitoga stambenog  prostora i imaju jasnu viziju života u kvalitetnom i moderno izgrađenom stambeno-poslovnom objektu u centru grada Preloga.

Grad Prelog je idealan izbor jer je upravo Prelog gospodarsko, upravno, obrazovno, trgovačko, turističko i sportsko središte donjeg Međimurja. Gospodarskoj razvijenosti grada uvelike pridonosi  gospodarska zona u kojoj su svoje sjedište pronašle svjetski priznate i renomirane tvrtke.

Na području grada djeluje dječji vrtić, dvije osnovne škole, srednja škole s gimnazijskim, ekonomskim, hotelijerskim i gospodarskim usmjerenjem.

Žitelji grada Preloga veliku pažnju polažu uređenosti mjesta, a gradske vlasti stvaranju dodatnih uvjeta i pozitivne klime za rast i razvoj tog malog i simpatičnog gradića u Međimurju.

Uzimajući u obzir  sve gore navedeno tvrtka  “Instal – promet   Kanižaj” d.o.o. odlučila je investirati i izgraditi visokokvalitetne stanove upravo u centru grada Preloga. Tvrtka se već punih 20 godina bavi izgradnjom stanova što dodatno jamči garanciju kvalitete stanova.   

Osigurajte i Vi sebi ključ svog vlastitog stana u centru grada Preloga!
 

Svi stanovi su visokog energetskog razreda “A” – što dodatno osigurava nisku mjesečnu potrošnju energenata! Kvaliteta izgrađenih stanova je na jednom višem nivou koji do sada još nije  bio u ponudi na tom području, u što će se kupci  moći osobno uvjeriti ukoliko se najave za razgled  oglednog stana koji je u tu svrhu spreman za kupce. Stanovi će biti potpuno završeni i spremni za  useljenje u kolovozu 2014. godine.

 

Za sve informacije o prodaji stanova ili najave za razgled kontaktirajte:

Instal – promet  Kanižaj d.o.o., Kalnička 31, Čakovec
mob: 099 604 80 54
Tel: 040/ 384-302
e-mail: prodaja@kanizaj.hr

Preporučeno
Najnovije