Rukometašice čakovečke Gimnazije osvojila prvo mjesto u regiji Sjever

U petak, 21. ožujka u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu održano je poluzavršno natjecanje u ženskom rukometu između ekipa iz Virovitice, Koprivnice, Varaždina i domaćina, Čakovca. Sudjelovale su ženske rukometne ekipe s ciljem da izbore prvo mjesto u regiji Sjever, koje će ih odvesti na završno natjecanje u Poreč.

U tome je uspjela ekipa Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec. Da probiju led, domaće cure iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec otvorile su natjecanje zaigravši protiv hrabrih susjeda iz Prve gimnazije Varaždin. Usprkos odvažnosti i sjajnim golovima, Varaždinkama je pobjeda izmaknula iz ruke te je rezultat (10:20) na kraju utakmice dokazao spremnost mladih Čakovčanki. Slijedila je utakmica između Virovitičanki iz Gimnazije Petra Preradovića i cura iz Gimnazije “Fran Galović” Koprivnica. Tijesna borba na početku, završila je čistim rezultatom (15:21), a pobjedu su zasluženo uzele Koprivničanke.

Da se zagrijane cure ne bih ohladile, odmah su zaigrale utakmicu za treće mjesto. Glavni akteri bile su ekipa iz Varaždina i ekipa iz Virovitice. Sa 18 postignutih golova do kraja utakmice, ekipa Virovitice uzela je pobjedu Varaždinkama, koje su u mrežu strpale nedovoljnih 9 golova.

Uslijedila je utakmica za prvo mjesto. U posljednjoj utakmici ovog dana nije manjkalo uzbudljivosti, borbenosti, poštene igre i sjajnih šutova, ali netko mora odnijeti pobjedu! To je učinila mlada ženska rukometna ekipa iz Čakovca, koja je svoje protivnice pobijedila rezultatom 24:15 i osigurala mjesto na završnici natjecanja u Poreču. Ekipi Gimnazije Čakovec mentorica je profesorica Suzana Trupković. (Tea Tompoš, 4.c)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije