Pokušaj ubojstva u Strahonincu: Maloljetnik nožem ubo mladića (21)

U nedjelju 23. ožujka oko 2 sata u Strahonincu u Prvomajskoj ulici, tijekom svađe i tuče u kojoj je sudjelovalo više osoba maloljetnik s područja Međimurske županije nožem je zadao nekoliko ubodnih rana i porezotina 21-godišnjaku iz Gornjeg Hrašćana, nanijevši mu pritom ozljede koje su u Županijskoj su bolnici Čakovec okvalificirane kao lakše.

Maloljetnik je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku, te će danas uz kaznenu prijavu radi kaznenog djela “ubojstva” u pokušaju biti doveden Županijskom državnom odvjetniku u Varaždinu radi ispitivanja, uz prijedlog da mu se odredi istražni zatvor.

Vrijeđali i fizički nasrnuli na policijske službenike

Prilikom policijske intervencije i policijskih izvida u svezi ovog kaznenog djela 20-godišnjak iz Strahoninca i 21-godišnjak iz Gornjeg Hrašćana pogrdnim su riječima vrijeđali policijske službenike i fizički nasrnuli na jednog od njih, ali su ih policijski službenici svladali i protiv njih će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu radi kaznenog djela ” prisile prema službenoj osobi”.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije