Sa 2,38 promila izazvao nesreću: Troje zbog ozljeda završilo u bolnici

U srijedu 19. ožujka oko 13.45 sati u Šenkovcu u Ulici Maršala Tita, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih, 37-godišnjak iz Grkaveščaka, pod utjecajem alkohola u količini od 2,38 g/kg, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste i gustoći prometa.

Zbog toga vozilo nije mogao pravodobno zaustaviti, te je udario u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je u istom smjeru upravljala 54-godišnjakinja iz Krištanovca. Od siline udara njezino vozilo odbačeno je unaprijed gdje je udarilo u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je u istom smjeru upravljala 48-godišnjakinja iz Vratišinca.

U Županijskoj bolnici Čakovec liječnička pomoć pružena je 37-godišnjem vozaču, 54-godišnjoj vozačici i 48-godišnjoj putnici iz Zasadbrega (putnica iz osobnog automobila kojim je upravljala 48-godišnjakinja), te je utvrđeno da su svi lakše ozlijeđeni. Na daljnjem liječenju u bolnici zadržani su 37-godišnji vozač i 54-godišnjakinja vozačica.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije