Komentar nedjeljnog kola: Fašenska i nogometna nedela

1. ŽNL: Dvije domaće i dvije gostujuće pobjede

U četiri susreta koja su igrana danas popodne dva domaćina su bila uspješna. U Palovcu je Dinamo porazio Slobodu Slakovec 3:2. Domaćin je poveo 2:0, Slakovčani su smanjili i rezultatom 2:1 odlazi se na odmor. Palovčani povećavaju na 3:1, a gosti još jednim golom postavljaju konačni rezultat 3:2.

>>> Cirkus u Čakovcu se nastavlja, Polet jedini krenuo pobjedom


>>> Sloga i Sokol bez golova, Čukovec bolji od Spartaka

Palovčani su bili bolji od Slakovčana

U ogledu dviju Mladosti Palinovčani su bili bolji od Ivanovčana 2:0 s po jednim golom u svakom poluvremenu i više izglednih nerealiziranih prigoda na obje strane. Dinamo Domašinec je poražen od Pušćina 0:1 golom koji je pao na početku drugog poluvremena. Podturen je kod kuće prepustio bodove Naprijedu iz Cirkovljana koji je slavio 0:2 s oba gola u prvom poluvremenu.

Mladost je u Palinovcu porazila imenjaka iz Ivanovca

1. ŽNL 16. kolo, subota: Šenkovec – Omladinac (Novo Selo Rok) 1:2, Centrometal – BSK 4:1. Nedjelja.: Sloga (Čakovec) – Sokol 0:0 /u 10:00 sati/, Čukovec 77 – Spartak 2:1 /u 10:30 sati/, Dinamo (Palovec) – Sloboda (Slakovec) 3:2, Mladost (Palinovec) – Mladost (Ivanovec) 2:0, Dinamo (Domašinec) – Pušćine 0:1, Podturen – Naprijed 0:2.

2. ŽNL zapad: Sloboda Mihovljan preokretom do sva tri boda

Bratstvo Jurovec i Mali Mihaljevec podijelili su bodove rezultatom 1:1. Mali Mihaljevec je poveo u prvom dijelu, a domaćin je poravnao u nastavku. Jedinstvo Gornji Mihaljevec je s visokih 6:1 porazilo Trnovec. Poluvrijeme je bilo 1:1, a u nastavku domaćin zabija pet golova.

Plavi su u Peklenici bili bolji od Venere 2:1. Plavi su poveli, a Venera je poravnala i tim se rezultatom ide na poluvrijeme, a gosti su ostali s igračem manje zbog crvenog kartona. Pekleničani jednim golom u nastavku dolaze do sva tri boda. Mura je poražena u Hlapičini od Slobode Mihovljan 2:3. Domaćin je dobio prvo poluvrijeme 2:1, no gosti u nastavku zabijaju dva gola za tri boda.

2. ŽNL zapad 16. kolo, subota: Jedinstvo (Novo Selo na Dravi) – Strahoninec 2:3, Bratstvo (Savska Ves) – Drava (Kuršanec) 1:1, Hajduk (Štrukovec) – Zebanec 2:0, Napredak – Međimurec 1:6. Nedjelja: Bratstvo (Jurovec) – Mali Mihaljevec 1:1, Jedinstvo (Gornji Mihaljevec) – Trnovec 6:1, Plavi (Peklenica) – Venera 2:1, Mura – Sloboda (Mihovljan) 2:3.

2. ŽNL istok: Šest domaćih i samo jedna gostujuća pobjeda

Danas je igrano svih osam susreta ove lige, a domaćini su bili daleko uspješniji. Hodošan je porazio Dubravčana 3:2 nakon što su gosti na poluvremenu imali prednost 0:1. Omladinac Držimurec Strelec je porazio Budućnost Podbrest 3:0, a istim je rezultatom lider Kraljevčan 38 bio bolji od Graničara iz Novakovca 3:0.

Tri gola za tri boda Omladinca iz Držimurec – Strelca

Trnava je bila bolja od Vidovčana 2:1. Poluvrijeme je bilo 1:0. ČSK je golom na početku drugog poluvremena pobijedio Borca 1:0. Drava je u Donjem Mihaljevcu bila bolja od Galeba 2:1 sa svim golovima u prvom poluvremenu. Domaćin je poveo, Galeb poravnao, a Drava je drugim golom došla do sva tri boda i s posljednjeg je mjesta napredovala za dva mjesta.

U Pribislavcu su Polet i Mladost Sveta Marija odigrali 1:1. Jedinu gostujuću pobjedu upisala je Croatia Orehovica koja je u Sivici u svakom poluvremenu zabila jedna gol i s 2:0 je došla do sva tri boda.

Miroljubiv rezultat u Pribislavcu između Poleta i Mladosti (SM)

2. ŽNL istok 16. kolo: Hodošan – Dubravčan 3:2, Omladinac (Držimurec Strelec) – Budućnost (Podbrest) 3:0, Kraljevčan 38 – Graničar (Novakovec) 3:0, Trnava – Vidovčan 2:1, Polet (Pribislavec) – Mladost (Sveta Marija) 1:1, ČSK – Borac 1:0, Dubrava – Croatia 0:2, Drava (Donji Mihaljevec) – Galeb 2:1.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije