Udruga Žužička ove godine slavi 15 godina rada

U subotu 22. veljače u Društvenom domu svoju izvještajnu godišnju skupštinu imali su članovi Udruge Žužička iz Kotoribe. Izvješće o prošlogodišnjem radu podnio je predsjednik Branko Matoš.

Žužička u svojim redovima okuplja 96 članova što je povećanje članstva u odnosu na godinu ranije. Imali su 20 radnih akcija koje su bile vezane uz uređenje doma i takmičarske staze kod vode Žužička. Lani su postavili ogradu ispred doma, zatvorili su plafon terase sa OBS pločama, kupili kosilicu i bateriju za solarne čelije te su uspjeli legalzirati dom s time da su pokrenuli postupak oko proširenja doma i izgradnje sanitarnog čvora.

U suradnji s OŠ Jože Horvata i OPG-om Volar organizirali su školu ribolova. O natjecateljskim rezultatima govorio je Zvonimir Škoda. U društvu se posebno ponosni na kadete i juniore koji u svojim ligama postižu dobre rezultate. Imali su i dvije seniorske ekipe u 2. Međimurskoj ribolovnoj ligi gdje su osvojili peto, odnosno sedmo mjesto. Valja spomenuti i osvajanje Kup natjecanja u Hodošanu i Kotoribi.

Prošle godine voda Žužička poribljena je s 200 kilograma konzumnog šarana i 46 kilograma mlađi šarana. Predsjendik Matoš za ovu godinu najavljuje početak gradnje sanitarnog čvora, dogradnju doma (što ovisi o financijskim mogućnostima), daljnje uređenje okoliša doma te organizaciju proljetnog i jesenjeg kupa te društvenog natjecanja.

Na skupu su izabrani novi članovi Upravnog odbora. Umjesto Đure Horvata i Denisa Špilaka, u UO imenovani su Mladen Škoda i Robertino Klinec. Općina Kotoriba podržava njihov rad, što je potvrdio načelnik Ljubomir Grgec. Istaknuo je odličnu suradnju  uz poruku da je Općina na raspolaganju radi dogovora oko daljnjih investicija na uređenju doma.

Kako Žužička ove godine slavi 15. godišnjicu rada zaslužnim pojedincima za dugogodišnji rad uručena su priznanja, a sponzorima i donatorima koji pomažu njihov rad predane su zahvalnice.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije