Poraz odbojkaša Centrometala u Zagrebu

Nakon odlične igre prošlog vikenda protiv Murse, odbojkaši Centrometala pokazali su sasvim suprotno lice u Zagrebu kod Mladosti i uvjerljivo su poraženi 3:0.

Krenulo je dobro po Međimurce, poveli su 5:3 u prvom setu. Tada ne koriste najlakšu loptu za šesti poen, domaći to koriste i ubrzo vode 6:5. Poravnato je kod 7:7, a potom Mladostaši počinju stvarati prednost. Ništa više ne funkcionira kod Centrometala. Ubacio je trener Kirić Vabeca i Ivana Novaka kod minus šest, ali promjene nije bilo. Set lagano ide na stranu Mladosti 25:15.

Isto se nastavlja i drugi set, na prvom odmoru je 8:3. Zatim prednost domaćina i dalje raste. Promijenio je Kirić čak četiri igrača, ali prednost je još više rasla i set je završio sa 25:9.

U trećem setu se vraća početna postava Centrometala i vodi 5:3. Zadnje vodstvo gostiju je kod prvog tehničkog odmora 8:7. Tada opet nekoliko početničkih grešaka i Mladost vodi 12:8. Na 15:9 jasno je da će Mladost ubrzo osvojiti i treći set. Do kraja brojne promjene kod oba sastava, završava 25:17. Centrometalu u ovoj utakmici ama baš ništa nije polazilo za rukom te Mladosti nije bilo teško ostvariti laganu pobjedu.

U narednom kolu Centrometal dočekuje Kaštelane. Susret se igra u subotu 1. ožujka sa početkom u 19:00 u dvorani Atonu u Nedelišću.

Trener Kirić: “Što reći nakon ovakve utakmice. Kao da smo se potrošili prošlog vikenda protiv Murse, te u ovoj utakmici nije bilo onog potrebnog žara. Baš nitko od mojih igrača nije imao svoj dan, a Mladost je odigrala koliko je bilo potrebno. Najbolje ovu utakmicu što prije zaboraviti.”

HAOK MLADOST ZAGREB – OKM CENTROMETAL  3:0 (15, 9, 17)
Dom odbojke u Zagrebuz, gledatelja 50
Suci: Vurušić, Žužul (oba Varaždin)
Mladost: Bogdanović, Orešković, Nojić, Martinko, Sedlaček, Mrakužić, Strahija, Šmitlehner, Tomić, Zimakijevič, Zelenika, Rendić (trener Nojić)
Centrometal: Kovač, Čičković, Puđa, Gotal, Vincek, Petran, I. Novak, Kocijan, Posavec, Kurteš, K. Novak, Vabec (trener Kirić)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije