Vremenu se “zmešalo”: Kiša, snijeg, minus pa nagli plus

Do kraja dana bit će nam onako, tipično jesensko vrijeme, tmurno i vlažno uz temperaturu zraka primjerenu mjesecu studenom, a ne veljači. Navečer se očekuje postupno hladnije s kišom i okretanjem vjetra na sjeverozapadni.

Kako piše Crometeo u srijedu ujutro i prijepodne bit će nam još većinom oblačno uz moguću kišu, ponegdje i snijeg, što će se tijekom dana glavninom seliti na istok, a u zapadnijim područjima će tijekom dana prestati uz mogućnost djelomičnog razvedravanja. Puhat će povremeno umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Temperatura zraka uglavnom između 3 i 8 Celzijevih stupnjeva. Poslijepodne se na sjeveru i sjeverozapadu zemlje možda uspije probiti koja zraka sunca.

U četvrtak bi dan opet mogao biti ljepši uz više sunca. Ujutro se očekuje slab mraz i mjestimična magla, osobito uz vodene površine. Jutarnja temperatura zraka bit će između -4 i 2 Celzijeva stupnja. Danju uz sunce dolazi južina pa će temperatura porasti na oko 10 Celzijevih stupnjeva.

Proljetne temperature ostati će nam do kraja tjedna, amo je ponegdje moguća slaba kiša. Uz ovakvu prognozu – očigledno se i vremenu malo “zmešalo”.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije