Gimnazijalke najbolje u malom nogometu

Održano je županijsko natjecanje u malom nogometu za djevojke srednjih škola. Ovo je prvi put da se organizira natjecanje u konkurenciji djevojaka, a prema svemu viđenome bilo je vrlo zanimljivo i napeto. Pobjednice natjecanja postale su djevojke iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec koje će zastupati Međimursku županiju na poluzavršnom natjecanju skupine  “Sjever” koje će se održati 4. ožujka 2013. godine u Čakovcu.

Ukoliko pobjede i na tom natjecanju plasirat će se na državno prvenstvo koje se održava u Poreču od 30. travnja do 2. svibnja. Pobjedničku ekipu vodio je Robert Siladi prof, a u ekipi su bile Karla Dujić, Noemy Katić, Ana stanko, Sara Petak, Klara Vinković, Ana Jakšić, Tea Tompoš, Lorena Herman, Josipa Šupljika i Edita Ružman.

Na turniru su sudjelovale ekipe Ekonomist (Ekonomska i trgovačka škola), Gimnazijalac (Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec), Svjetlost (Srednja škola Čakovec) i Vizija (Gospodarska škola Čakovec).

Rezultati: Ekonomist – Vizija 3:1, Gimnazijalac – Svjetlost 7:0. Susret za 3. mjesto Svjetlost – Vizija 4:3. Finale Gimnazijalac – Ekonomist 1:0.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije