Podkrajac treći na Memorijalu Ivice Švaljeka u Krapini

U subotu i nedjelju u Krapini je odigran Memorijal Ivice Švaljeka, na kojemu je od učesnika iz naše županije najbolji plasman, na treće mjesto u kategoriji kadeta, ostvario Benjamin Podkrajac, igrač varaždinskoga Igea Željezničara i Šenkovca (dvojna registracija).

Među najboljih 8 seniora, odn. seniorki plasirali su se Matija Barić (Igea) i Paula Markati (Hodošan), a u osminu finala Stjepan Škoda iz Kos-Kotoribe, u kategoriji mlađih kadeta i Karlo Jambor iz MSTC Čakovca, među juniorima. U šesnaestini finala iz igre su ispali mlađi kadeti Mihovljana Lovro Varga i Noa Vresk, a u prvom kolu završnice njihovi klupski kolege Ivan Mikac, u kategoriji juniora, i Niko Vidović, u kategoriji mlađih kadeta te Kristian Lipić (Šenkovec) u kategoriji juniora i Marko Lovrek (MSTC Čakovec) u kategoriji kadeta.

Bio je to 3. turnir od 4 koliko iz kalendara Hrvatskoga stolnoteniskog saveza za Trofej Rena Vineka, čiji će se finale, tzv. Masters, u 5 muških i 5 ženskih kategorija 29. i 30. ožujka u organizaciji STK Hodošana odigrati u Donjem Kraljevcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije