Sedmerci odlučivali pobjednike u Podturnu

Četiri vikenda pratili smo malonogometni turnir u Podturnu koji je danas završio finalnim susretima. Najboljim momčadima pokazale su se kod mlađih pionira Econ Prelog, kod pionira Pizzeria Lord, kod seniora Econ Prelog te kod veterana Auto Grandy.  U današnjoj prvoj utakmici dana kod mlađih pionira za 3. mjesto druga ekipa NK Međimurje bila je bolja od NK Podturen 2:0.

FINALE MLAĐIH PIONIRA Econ Prelog – Međimurje I 3:0
Econ je u finalu mlađih pionira golovima Krištofića, Cerovčeca i Liklina bio bolji od NK Međimurje I 3:0. Najboljim igračem proglašen je Luka Liklin, najbolji strijelac s 14 golova bio je Luka Posavec. Za najboljeg vratara proglašen je Luka Topolnjak. Sva trojica su iz Econa.
Econ Prelog: Luka Topolnjak, Luka Liklin, Jan Horvat, Fran Krištofić, Fran Cerovček, Dominik Vrtarić, Luka Bacinger, Luka Posavec, voditelj Luka Murk

Econ Prelog, najbolji kod mlađih pionira

U utakmici starijih pionira za 3. mjesto Pekara Toplice i Tanke Žice završili su 4:4, da bi Tanke Žice slavile na kraju 5:6.

FINALE PIONIRA Pizzeria Lord – Termo dinamika 7:1
Pizzeria Lord iz Domašinca uvjerljivo je u pionirskom finalu porazila Termo dinamiku 7:1Luka Možanić iz Termo dinamika proglašen je najboljim igračem. Iz Pizzerie Lord je najbolji vratar Fabijan Godina kao i najbolji strijelac Dario Vizinger s 13 golova. Pizzeria Lord Domašinec: Filip Godina, Deni Rodinger, Matija Andrašec, Robert Šoštarić, Fran Kukec, Dario Vizinger, Dino Mezga, Luka Modrić,Neven Đurasek, voditelj Ivan Mezga.

Lordovi su bili najbolji kod pionira

U susretu veterana za 3. mjesto  AC Jesenović je bio bolji od Kabel-monta 4:2. U ogledu za 3. mjesto seniora Auto transporti Majnić su pobijedili 8:2 Kavanu i pizzeriu San iz Sivice. U revijalnoj utakmici Međimurskih voda i općine Podturen završeno je bez pobjednika 4:4. Posljednje dvije utakmice bile su izuzetno dramatične.

FINALE VETERANI Auto Grandy Strelec – Palatin Varaždin  4:3 (3:3)
Palatin je poveo golom Krištofića, a Štefulj vraća na 1:1. Palatin je imao i 3:1 golovima Krištofića i Šenjija, no Cirkvenčić i Bunc vraćaju na 3:3 i to samo tridesetak sekundi pri kraja. U sedmercima Auto Grandy slavi 4:3 i osvaja turnir.

Auto Grandy Strelec nastupio je u sastavu: Goran Novak, Gregor Bunc, Bojan Cirkvenčić, Josip Ribić, Danijel Štefulj, Mladen Matić, Nikola Goričanec, Santino Debelec, Danijel Mavriček, voditelj Mladen Matić.

Veteranski pobjednik Auto Grandy Strelec


Gregor Bunc
iz Auto Grandya proglašen je najboljim igračem. Dražen Krištofić iz Palatina bio je najbolji strijelac, a najbolji vratar je također iz njegove ekipe Dražen Novak.

FINALE SENIORI Econ Prelog – MIP Weyland 3:2 (1:1)
Nakon drame u veteranskom finalu sve se ponovilo u seniorskom pred prepunom dvoranom. MIP Weyland je stekao početnu prednost golom Sobočana, a Jakšić zabija za 1:1 što je bio i konačan ishod seniorskog finala.

Vratar Econa Mario Rajf bio je raspoložen i donio je svojoj ekipi slavlje. Marko Sobočan iz MIP Weylanda proglašen je najboljim igračem, a iz ekipe Autotransporti Majnić dolaze najbolji strijelac Josip Domogoj Hranilović i najbolji vratar Luka Fodor.

Econ Prelog, seniorski pobjednik

Predsjednik Međimurskog nogometnog saveza Mato Kljajić podijelio je nagrade mlađim pionirima i pionirima, predsjednik NK Podturen Slavko Novak nagradio je veterane i na kraju je seniore nagradio načelnik općine Podturen Josip Lepen. Na turniru su pravdu dijelili Zoran Hajdinjak, Bojan Juras, Velimir Levačić i Danijel Kočila, a odlično organizirani turnir su vodili Vlado Sokač i Slavko Novak.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije