Raspisan pozivni natječaj za Nagradu “Zrinski” Međimurske županije

Odbor za dodjelu javnih priznanja Skupštine Međimurske županije raspisao je pozivni natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade “Zrinski” Međimurske županije za 2013. godinu. Nagrada “Zrinski” dodjeljuje se građanima Međimurske županije, djelatnim skupinama, trgovačkim društvima, ustanovama, udrugama građana i drugim pravnim osobama koje žive ili djeluju na području Međimurske županije.

Dodjeljuje se za ostvarene rezultate u prethodnoj godini ili duljem vremenskom razdoblju prema zadanim kriterijima iz slijedećih djelatnosti: gospodarstva, znanosti i obrazovanja, kulture, zdravstva i socijalne skrbi, zaštite okoliša te drugih javnih djelatnosti.

Prijedloge mogu podnijeti građani i njihove udruge, trgovačka društva, strukovne udruge, ustanove i druge pravne osobe. Za trgovačka društva, udruge, ustanove i druge pravne osobe potrebno je uz obrazloženje dostaviti rješenje o upisu u sudski registar/registar udruga/registar obrtnika (ne starije od 6 mjeseci), itd.


Prijedlog se podnosi u pisanom obliku i mora sadržavati:

– životopis osobe odnosno podatke o pravnoj osobi koja se predlaže za priznanje (uz obaveznu dostavu OIB-a za fizičke i pravne osobe),
– naziv javnog priznanja i područje za koje se podnosi,
– iscrpno obrazloženje zasluga zbog kojih se predlaže dodjela priznanja,
– odgovarajuća dokumentacija (objavljeni radovi, analize, prikazi, stručne kritike i ocjene, natjecateljski rezultati, izvadci iz javnih tiskovina o postignutim uspjesima i slično) kojom se potvrđuju navodi iz prijedloga.

Prijedlozi za dodjelu Nagrade “Zrinski” podnose se Odboru za dodjelu javnih priznanja Skupštine Međimurske županije, na adresu Ruđera Boškovića 2, Čakovec, uz naznaku za Nagradu “Zrinski”. Pozivaju se svi ovlašteni predlagatelji da prijedloge Odboru upute najkasnije do 28. veljače 2014. godine.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije