BAT traži prolaz u polufinale Kutije šibica

U Zagrebu se igra 43. malonogometni turnir Kutija šibica 2013. U konkurenciji veterana imamo međimursku ekipu Prodajni centar BAT Čakovec. U prvom kolu BAT je pobijedio Rudeš 5:2 s tri gola Josipa Ribića te jednim Danijela Štefulja i Gregora Bunca. U osmini finala BAT je s visokih 7:3 porazio Glembaya. Dvostruki strijelci bili su Dragan Vibovec i Robert Težački, a po jedan gol dali su Danijel Štefulj, Zoran Kraljić i Josip Ribić.

Za ekipu BAT-a u prva dva susreta igrali su Saša Grkavac, Dragan Vibovec, Zoran Kraljić, Danijel Štefulj, Josip Ribić, Robert Težački, Gragor Bunc, Josip Gavranović, Danijel Mavriček, Ivan Štefičar, Goran Vincetić i Mladen Bubek.

Protivnik Međimurcima u borbi za polufinale bit će slovenska ekipa Gemax Pristava. Oni su u pretkolu pobijedili CB Krešimir 5:0 pa u 1. kolu jaku ekipu Sokola 2:1 te u osmini finala ekipu Riva Restoran Trošt Vrsar 3:0.

Susret se igra večeras (ponedjeljak) od 18:45 sati, a ekipa s potporom kreće autobusom u 16:00 sati. Igra se dva puta po 20 minuta. Želimo im puno uspjeha i neka zabiju barem gol više od susjeda Slovenaca.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije