Rukometašice Zrinskog u Dugom Selu

Nakon uspješnih i završenih službenih natjecanjagdje je ŽRK Zrinski opet osvojio bez poraza naslov prvaka u II. Hrvatskoj rukometnoj ligi sjever za žene i osvojenog kupa na nivou županije Međimurske Zrinskice ovog vikenda učestvuju na tradicionalnom međunarodnom turniru za kadetkinje u Dugom Selu. Tamo će sudjelovati ekipe: Budućnost Podgorica, Sinj, Dugo Selo, reprezentacija Zagrebačkog rukometnog saveza i Zrinski Čakovec.

Prošle godine Zrinski je osvojio naslov prvaka na turniru u konkurenciji Budućnost Podgorica, Krim Ljubljana i domaćina Dugog Sela 55. Ovo je nagrada za sve postignute rezulate u 2013. godini u kojoj je osvojen naslov prvaka u II. HRL sjever i time plasman u I HRL, osvojen naslov kadetskog prvaka Hrvatske i na kraju jesenskog dijela Zrinski se nalazi na prvom mjestu bez poraza.

Klub ima trenutno i četiri igračice u reprezentativnim selekcijama i to u juniorskoj, igračice rođene 1994. godine i mlađe, Paulu Posavec i Nikolinu Zadravec, a u kadeskoj reprezentaciji, igračice rođene 1996 godine i mlađe, Stelu Posavec i Hanu Laptoš.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije