Stolni tenis: Četvrto mjesto Eme Toplek i jedanaesto Dine Ratajec

Dina Ratajec i Ema Toplek (na naslovnoj slici), obje Šenkovčanke, ali Dina članica istoimenoga domaćeg kluba, a Ema u ovoj sezoni registrirana u Austriji, igrale su na TOP-12 juniorki Hrvatske u Osijeku.

Sa 7 pobjeda i 4 poraza Ema je osvojila četvrto mjesto, a s 2 pobjede i 9 poraza Dina se plasirala na jedanaestu poziciju. Zbog nastupa na svjetskom prvenstvu u Maroku na turniru nisu igrale 2 najbolje hrvatske juniorke Lea Rakovac i Dorina Srebrnjak pa je konkurencija bila veoma izjednačena, što potvrđuje i podatak da su čak 23 partije završile rezultatom 3:2.

A u takvoj konkurenciji najbolja je bila najmlađa igračica na turniru Andrea Pavlović iz zagrebačke HASTK Mladosti. koja je osvojila prvo mjesto ispred Klare Cakol iz drugoga zagrebačkog kluba Dr. Časl, a o prvom mjestu odlučio je rezultat njihovih međusobnih susreta. I naše su igračice odigrale po 4 partije u pet setova, kod čega je bolja prošla Toplek, koja je sve takve partije pobijedila, za razliku od Ratajec, koja ih je sve izgubila pa su i zbog toga završile na spomenutim pozicijama.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije