Tomislav Grubić: “Sportski rezultati su više od očekivanog”

Badmintonski klub Međimurje pratili smo tijekom godine na brojnim turnirima na kojima su nastupali, ali i one koje su organizirali. Da zaokružimo priču pri kraju godine pitali smo Tomislava Grubića kakva je bila badmintonska 2013. godina.

eMedjimurje.hr: Primičemo se kraju još jedne godine, koliko ste zadovoljni u Badmintonskom klubu Međimurje godinom koja je za nama?

Grubić: Godina je bila iznimno uspješna u organizacijskom i športskom dijelu. Ispunjeni su svi planovi rada kluba u svim segmentima rada od treniranja svih ekipa te njihovim nastupima, nabavci sportske opreme i rekvizita, organizacije proslave 20. godina uspješnog rada kluba, organizacije saveznih turnira i PH 2013 za seniore i veterane te 5. međunarodnog turnira za mlade”ČCOYI 2013″ , organizacije natjecanja u Međimurskoj badmintonskoj ligi,nastupu mladih igrača na međunarodnim kampovima i turnirima itd. Sportski rezultati su više od očekivanog svih ekipa kluba.
 

eMedjimurje.hr: Na kojim su sve natjecanjima sudjelovali badmintonaši Međimurja i kakvi su bili rezultati?

Grubić: Sve ekipe kluba od najmlađih poletaraca do veterana uspješno su nastupali na Saveznim turnirima HK-a, PH 2013, EPH  2013 i međunarodnim turnirima. Rezultati su odlični na PH 2013 sve ekipe kluba ukupno su osvojile 23 medalje i to 4 zlata (Borna Vadlja 2 zlata pojedinačno i u paru kod poletaraca, Ela Trstenjak u ženskom paru kadetkinja te Danijel Zadravec u paru kod veterana), 3 srebra (Luka Grubić u paru mlađih kadeta, Ela Trstenjak kadetkinje pojedinčno i Višnja Matotek veteranke pojedinačno) i 16 brončanih medalja.

Na Ekipnim PH 2013 seniorska muška prva ekipa  (Luka Vlahek, Matija Hranilović i Petar Žinić)  osvojila je zlato, druga ekipa brončanu medalju (Danijel Zadravec, Nikola Šoštarić i Viktor Ružić), a seniorska ženska ekipa  (Jelena Novak, Lucija Zadravec i Ela Trstenjak) brončanu medalju. Na EPH 2013 kadeta naša ekipa (Filip Bel, Lino Zadravec, Luka Grubić , Ela Trstenjak, Laura Horvat i Barbara Kancijan) osvojila je srebrnu medalju.

U Ekipnom poretku HK-a 2012/13 naše ekipe osvojile su: poletarci  3.mjesto, mlađi kadeti 3.mjesto, kadeti 2. mjesto, mlađi juniori 4. mjesto, seniori 2. mjesto, veterani +35  1. mjesto, +45  3. mjesto.Također osvojen je i veći  broj pojedinačnih medalja u ukupnom poretku te medalja na Saveznim turnirima  Osvojen je i velik broj medalja na međunarodnim turnirima.

Za reprezentaciju su nastupili: Borna Vadlja, Laura Horvat, Luka Grubić, Lino Zadravec, Sebastian Krznarić, Filip Bel, Ela Trstenjak, Katja Siročić, Jelena Novak, Lucija Zadravec i Viktor Ružić. Klub ima tri kategorizirana sportaša HOO i to: IV kat. vrsni sportaš Danijel Zadravec i VI kat. daroviti sportaši Luka Grubić i Ela Trstenjak.

eMedjimurje.hr: Osim sudjelovanja bili ste organizatori brojnih natjecanja?

Grubić: Svake godine organiziramo velik broj natjecanja od državnih, međunarodnih  do klupskih natjecanja. Ove godine organizirali smo PH 2013 sa seniore i veterane po prvi put u SGC Aton u Nedelišću, 4 Savezna turnira HK-a također u Atonu te 2 Savezna turnira u dvorani II. OŠ u Čakovcu kao i naš već tradicionalni 5.Međunarodni turnir za mlade” ČCOYI 2013″. Organizirali smo turnire Međimurske badmintonske lige za sve ekipe kluba kao i 12. Školsko prvenstvo učenika OŠ Međimurja 2013.
 


eMedjimurje.hr: Koliko članova trenutno imate u klubu i tko radi s njima?

Grubić: Klub trenutno broji oko 100 aktivnih članova kroz sve ekipe  od najmlađih početnika i poletaraca do seniora i veterana kao i rekreativaca. S ekipom Kluba uspješno radi glavni trener Danijel Zadravec, dok sa početnicima i poletarcima te veteranima radi trener Tomislav Grubić. U radu kluba sudjeluju i mladi pomoćni treneri kluba.
 

eMedjimurje.hr: Koje su još planirane aktivnosti do kraja godine, a kakvi su planovi i želje za iduću godinu?

Grubić: Do kraja godine igramo na klupskom planu 1. krug turnira Međimurske badmintonske lige 2013/14 za mlađe ekipe. Planove i želje u aktivnostima za sljedeću godinu prilagodit ćemo potrebama i financijama, ali svakako da one neće biti manje nego sa postignutim ove godine u organizacijskom radu i športskim rezultatima.
 

eMedjimurje.hr: Poruka za kraj za posjetitelje našeg portala bila bi…
Grubić: Svim sportašima i žiteljima naše Županije svi članovi BK Međimurje žele blagoslovljen i čestit Božić te Sretnu i uspješnu 2014. godinu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije