Poraz rukometaša Preloga protiv Kozale

U susretu Prve hrvatske rukometne lige Prelog je poražen kod Kozale 32:29. Susret se igrao u 16:00 sati i zbog obveza na poslu i u školi na put je krenulo 10 igrača u 10:00 sati, točnije dva vratara i osam rukometaša u polju.

Osim ranog termina kojim su se očito domaćini poslužili jer za pretpostaviti je da znaju gdje je Međimurje još je čudnije bilo i suđenje tako da Prelog u ovom susretu nije imao šansu doći do bodova. Preostaje još domaći susret protiv Matulja kojime će završiti ovogodišnja prvenstvena sezona.

Trener Preloga Dubravko Hozjak o ovom nam je susretu rekao: “Utakmica odigrana u popodnevnom terminu što je dovelo do toga da pojedini standardni igrači nisu mogli na put zbog raznih poslovnih obaveza pa smo u Rijeku krenuli sa samo 10 igrača, ali nismo se predali prije početka utakmice, već smo kroz cijelu utakmicu igrali ravnopravno sa kvalitetnim domaćinom. Lijepu rukometnu predstavu pokvarili su suci koji nisu bili na nivou ovako kvalitetne utakmice i na obje strane s čudnim odlukama stvarali nervozu na obje strane. U ovakmim okolnostima bolje su se snašli domaćini i na kraju pobijedili 32:29!

Moram reći da kod rezultata 28:27 u 56. minuti utakmice dolazi do dvije diskutabilne odluke sudaca koji su bili najslabiji takmac na ovoj kvalitetnoj utakmici. Mislim da dečki iz RK Preloga, iako ih je bilo samo 10, nisu razočarali, već su na kraju i dobili pljesak objektivne rukometne publike u Rijeci. Nadamo se ćemo i slijedeću subotu odigrati na ovom nivou, ali u kompletnom sastavu, i u posljednjem kolu pobijediti Matulje i zadržati visoko mjesto na prvenstvenoj tablicu 1HRL.”

Kozala – Prelog 32:29 (16:13)
Dvorana mladosti. Gledatelja: 200. Suci: Baić i Šulekić.
Kozala: Ćaćan, A. Dunato 4, Vukelić, Sertić 1, Blažević, Briški 4, D. Dunato, Jeličić, Matanović 4, Sorić, A. Tomić 3, F.Tomić 1, Deak 3, Kalač 3, Buneta 9, Jaganjac.
Prelog: Logožar, Halić 1, Horvatić 3, Matić 4, Bergovec 5, Martinčević 2, Lončarić , Belić 7, Malek 3, Bratković 4.
Sedmerci: Kozala 3 (6), Prelog 3 (3). Isključenja: Kozala 8, Prelog 6 minuta.

U 3. HRL Sjever u međimurskom je ogledu Nedelišće poraženo od Čakovca 29:38. Poluvrijeme je bilo 15:15. Rukometašice Preloga poražene su kod Mlinara u Križevcima 26:23, a prvi dio su dobile naše rukometašice 10:13. Sutra Čakovčanke gostuju kod Ludbrega.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije