Vozači oprez: U zajedničkoj akciji tri policijske uprave!

U razdoblju od 9. do 15. prosinca, policijski službenici Policijske uprave međimurske kroz redovnu službu, te tijekom noći s 14. na 15. prosinca u vremenu od 21 do 5 sati u suradnji sa Policijskom upravom varaždinskom i Policijskom upravom koprivničko-križevačkom, provesti će operativnu akciju “Nadzor vozača pod utjecajem alkohola i droga”. 

Uz to će tijekom noći s 7. na 8. prosinca u vremenu od 21 do 5 sati, u suradnji s Policijskom upravom varaždinskom provesti i operativnu akciju “Alkohol i droga”. Obje akcije usmjerene su na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilima vozača kada u organizmu imaju alkohol ili opojna sredstva, te suzbijanje grubog kršenja prometne discipline (bezobzirno ponašanje sudionika u prometu).

U subotu 7. prosinca, policijski službenici Policijske uprave međimurske provesti će preventivnu akciju “Zajedno do veće sigurnosti u prometu”. Akcija će se provesti u vremenu od 21 do 22 sati u ugostiteljskom objektu Patrix u Čakovcu, te u vremenu od 23 do 24 sata u ugostiteljskom objektu Flash u Čakovcu.

Tijekom akcije u spomenutim ugostiteljskim objektima na video zidu prikazivati će se prezentacija “Zajedno do veće sigurnosti u prometu”, u kojoj su istaknuti najčešći uzročnici prometnih nesreća na području Međimurske županije, a gosti će se moći podvrgnuti alkotestu i testu na prisutnost droge.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije