NK Graničar Kotoriba održao izvještajnu skupštinu

U prostorijama NK Graničar Kotoriba je održana redovita godišnja izvještajna skupština kluba. Nakon uvodne riječi, predsjednik Vlado Mikulan dao je izvještaj o aktivnostima i radu kluba u razdoblju proteklom od prošle sk.upštine.

Istaknuo je održanu radnu akciju te aktivnost osnivanja nogometne škole u suradnji s NK Vidovčan i pripadajućim općinama. Nakon predsjednika, riječ je preuzeo tehnički direktor Robert Čižmešija koji je podrobnije izvijestio okupljene o rezultatima i događanjima oko seniorske ekipe u jesenskom dijelu prvenstva. Posebno se osvrnuo na problem premalog broja igrača koji dolaze na treninge.

Trener Graničara, Ladislav Furjan, nadovezao se na Čižmešiju ističući isti problem, ali je naglasio kako je potrebno dovesti i nekoliko pojačanja prije proljetnog dijela sezone te obećao bolje rezultate.

O rezultatima mlađih kategorija ove jeseni svoj je osvrt pružio Franjo Farkaš, a posebno je pohvalio kadetsko – juniorsku ekipu koja je nakon jesenskog dijela prva na tablici. Istaknuo je i da je vidljiv napredak kod rada s najmlađim kategorijama te naglasio važnost osnivanja nogometne škole zbog manjka djece koja se bave nogometom, ali i sportom općenito. Nakon skupštine, članovi kluba su se nastavili družiti uz prigodni domjenak.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije