Sportski vikend

1. HNL žene: Trnava gostuje kod Rijeke; 3. HNL: Međimurje dočekuje Nedelišće; Međimurske nogometne lige: Pretposljednje jesensko kolo; Odbojka: Centrometal favorit protiv Murse; Stolni tenis: Hodošan je u nedjelju domaćin Mladosti iz Petrinje; Rukomet: Prelog i Zrinski očekuju domaće pobjede; Košarka: Mogu li Čakovec i Rudar pobijediti?; Kuglanje: Željezničar i Dubravčan domaćini; Šah: Druga ekipa Stridona igra kvalifikacije za drugu ligu.

U 9. kolu 1. HNL za žene Trnava iz Goričana gostuje kod Rijeke Jack Pot u nedjelju u podne. Trnava je 7. s 4 boda, dok su Riječanke 3. sa 16 bodova.

U pretposljednjem 14. jesenskom kolu u 3. HNL sjever u subotu od 13:30 sati igraju Međimurje – Nedelišće, Polet Sveti Martin na Muri – Podravac, Virovitica – Rudar, Mladost Ždralovi – Mladost Prelog te u nedjelju Graničar Kotoriba – Čakovec.

U međimurskim nogometnim ligama ovog je vikenda također na rasporedu pretposljednje 14. prvenstveno kolo. U subotu u 13:30 sati u 1. ŽNL igraju Sloboda (S) – Šenkovec i Omladinac (NSR) – Centrometal. U 2. ŽNL istok u nedjelju u 10:30 sati igraju Graničar (N) – Trnava.

U 7. kolu 1. odbojkaške lige Centrometal u subotu u 17:30 sati u dvorani Aton u Nedelišću dočekuje osječku Mursu. U 2. ligi odbojkašice Kaštela u subotu u 19:00 sati u Belici dočekuju Bjelovar, a Čakovec gostuje u Velikoj Gorici kod Azene. Odbojkaši Totovca u subotu u 17:00 sati u dvorani učiteljskog fakulteta u Čakovcu dočekuju Quirin Sisak, a Nedelišće gostuje kod Nepomuka.

U superligi stolnotenisačice Hodošana u nedjelju u 17:00 sati dočekuju Mladost iz Petrinje.

U derbi susretu prve rukometne lige igraju Prelog i KTC iz Križevaca. Susret se igra u subotu u 19:00 sati u školskoj  dvorani. U 2. ligi za žene Zrinski u subotu u 18:00 sati dočekuje Ivančicu. U 3. ligi za žene Prelog u subotu u 18:00 sati gostuje kod Velikog Trojstva, dok je gostovanje Čakovca kod druge ekipe Koke odgođeno. Rukometaši Čakovca u subotu u 19:00 sati gostuju kod druge ekipe Varaždina, a susret Gole i Nedelišća je odgođen.

U 6. kolu košarkaške A – 2 lige sjever sastaju se Čakovec – Radnik, Rudar – Mladost i Ivančica – Međimurje.

U 7. kolu 2. kuglačke lige Dubravčan igra s liderom Lepoglavom, dok čakovečki Željezničar ugošćuje Sirelu iz Bjelovara.

U šahovskim kvalifikacijama za 2. ligu u nedjelju u 10:00 sati u Štrigovi igraju druga ekipa Stridona i Konaki Novo Virje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije