Četiri poziva u reprezentaciju za ŽRK Zrinski

Nakon pet odigranih utakmica Zrinskice se s pet pobjeda nalaze na prvom mjestu jedine na tablici s maksimalnim brojem osvojenih bodova, a u subotu kao domaćin dočekuju ekipu Ivanca iz Ivanca gdje se očekuje pobjeda i potvrda prvog mjesta.Utakmica se igra u subotu u dvorani Graditeljske škole s početkom u 18.00 sati.

Dobre igre igračica Zrinskog rezultirale su time da su četiri igračice dobile pozive na reprezentativna okupljanja i to makar su kadetkinje pozive u juniorsku reprezentaciju /igračice rođene 1994. godište i mlađe/ dobile su Paula Posavec (1996.) i Nikolina Zadravec (1997.), a Stela Posavec (1996.) i Hana Laptoš (1996.) dobile poziv su poziv na okupljanje kadetske reprezentacije /igračice rođene 1996 godište i mlađe/.

U Hrvatskoj se 2014. godine igra Svjetsko juniorsko prvenstvo za juniorke /igračice rođene 1994 godište i mlađe/, a isto tako 2014. godine se u Makedoniji igra Svjetsko prevenstvo za kadetkinje /igračice rođene 1996. godište i mlađe/ pa su ovi pozivi nagrada igračicama i klubu za njihov rad i postignute rezultate do sada.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije