Čakovcu, Nedelišću i Međimurju prijeti suspenzija

U današnjem glasniku 3. HNL Sjever disciplinski sudac Darko Jambrović nakon prošlotjednih opomena dao je klubovima priliku da financijske obaveze podmire do Martinja 11. studenog ili će biti suspendirani. Od međimurskih klubova to se odnosi na Čakovec, Nedelišće i Međimurje. Kako na tom popisu više nema Graničara iz Kotoribe, Poleta iz Svetog Martina na Muri i Mladosti iz Preloga znači da su oni riješili svoje zaostatke.

Iduće 13. kolo igra se u subotu od 14:30 sati, a sastaju se Nedelišće – Graničar Kotoriba, Mladost Prelog – Rudar, Čakovec – Podravina, Polet – Virovitica te Slatina – Međimurje. Posljednja dva kola igrat će se od 14:00 sati.

Međimurje je lider na tablici s 27 bodova koliko ima i Croatia. Rudar je 9. sa 17 bodova, Polet 11. s 14 bodova , a na začelju su na žalost i dalje četiri međimurska kluba: 13. Graničar 11, 14. Nedelišće 8, 15. Mladost Prelog 3 i 16. Čakovec 2.

Zbog isključenja vratar Mladosti iz Preloga Elvis Bendelja kažnjen je s jednom utakmicom kao i igrač Nedelišća Manuel Posavec. Zbog tri javne opomene ne mogu igrati Davor Balent Mladost Prelog, David Puclin Međimurje, a Rudar ne može računati na trojac Nino Šprajc, Matija Zadravec i Matija Županec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije