Svi na vikend “strave i užasa” u Lumini centar

Halloween party u Lumini centru održat će se ovog vikenda, 26. i 27. listopada od 17 do 20 sati.

Noć Vještica ni ove godine nije zaobišla Lumini centar koji tim povodom tradicionalno organizira Halloween party. Sve male i velike ljubitelje najstrašnije noći u godini očekuje dvodnevni program ispunjen kreativnim radionicama, nagradnim igrama kao i brojnim zanimljivim aktivnostima.

Kako bi Noć vještica obilježili u strašnoj atmosferi dostojnoj ovog tradicionalnog svjetskog događanja, organiziran je bogati zabavni program uz kreativne radionice izrade ukrasa koji su neizbježni u obilježavanju ove noći.

Osim sudjelovanja u zanimljivim radionicama, svi posjetitelji imat će mogućnost maštovitog besplatnog oslikavanja lica, a očekuju ih i brojne nagradne igre.  Svojim najstrašnijim maskama, svi ljubitelji Noći vještica moći će se pohvaliti u nedjelju, 27. listopada na Halloween disco partyu, dobro se zabaviti i isplesati uz poznati zumba-zombi ples.

Uz to, svim posjetiteljima Lumini centra osiguran je besplatan parking, a isto tako i besplatan prijevoz Lumini autobusom do samoga centra svakim danom od 10:30 do 00:30 sati, a petkom i subotom čak do 2:20 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije