Siladi d.o.o.: “S vama od polja do stola”

Siladi d.o.o. je poljoprivredno-prehrambena tvrtka koja se već dugi niz godina bavi proizvodnjom bučinog ulja po starom tradicijskom receptu, a moto pod kojim tvrtka posluje i razvija svoju proizvodnju glasi “od polja do stola “… Drugim riječima tvrtka na vlastitim poljima proizvodi potrebnu sirovinu, to su bučine sjemenke, proteinski suncokret, kukuruz za kokice, heljdu i kamilicu.

Na posebno konstruiranim sušarama sirovina se kvalitetno suši i nakon toga sprema u skladište. Prema potrebi vadi se iz skladišta i odlazi u pogon na preradu što uključuje pročišćavanje, provjetravanje, kod suncokreta ljuštenje i na kraju fotoćelijsko sortiranje.

Sortirane bučine sjemenke i suncokret pakiraju specijalno za pekarsku industriju i na malo kao grickalice u pakiranjima od 100g i 200g, dok se kokičar pakira na malo i veliko te tako distribuira na hrvatsko i inozemno tržište. Heljda se melje, a dobiveno visokocijenjeno heljdino brašno, isto kao i kamilicu, pakiramo na malo za trgovine zdravom hranom.

OPG Siladi radi i usluge poljoprivrednom mehanizacijom posebno kombajniranje bučinih sjemenki, te vršimo usluge sušenja, pročišćavanja i fotoćelijskog sortiranja poljoprivrednih proizvoda. Suhe i mokre bučine koštice golice otkupljuju po najpovoljnijim uvjetima.
 

Tvrtka u svom poslovanju nudi i ugovaranje proizvodnje tikve, tj. kooperaciju sa drugim poljoprivrednim proizvođačima po najpovoljnijim uvjetima, te isto tako i otkup svih ratarskih kultura, a posebno tikve.

Novo u ponudi tvrtke su ručno izrađeni međimurski gastrosuveniri i košarice punjene vlastitim proizvodima te aranžirane kao poslovni pokloni ili za neke druge prigode.

Bučino ulje: Međimursko košćino ulje (organski proizvod) najzanimljiviji je proizvod tvrtke zbog svoje ljekovitosti. Istraživanja pokazuju da smanjuje upalu prostate kod muškaraca starije dobi, a time smanjuje i rizik od nastanka raka prostate. Isto tako preporuča se svima radi visokog sadržaja nezasićenih masnih kiselina pa time liječi bolesti kardiovaskularnog sustava. Bučino ulje možete kupiti na adresi tvrtke u rinfuzi i u pakiranjima u staklenoj boci od 1l, 0,5l i 0,25l.

Novi proizvod tvrtke je i visokokvalitetno suncokretovo ulje: Međimursko ulje suncokreta (organski proizvedeno) proizvedeno postupkom u kojem se ne koristi rafinacija te su time u ulju sačuvani svi visoko vrijedni hranjivi sastojci kao pregršt vitamina i minerala.

 

    Kolodvorska 4, Kotoriba

Radno vrijeme: ponedjeljak, četvrtak od 12 do 19 sati
                          utorak, srijeda, petak od 08 do 15 sati
  subota od 07 do 12 sati

Tel: 040 682 430, Mob:. 099 207 6207

email: irena@siladi.hr
 
web: www.siladi.hr

Preporučeno
Najnovije