Početak Županijskih stolnoteniskih liga 19. listopada

Izvršni odbor Međimurskoga stolnoteniskog saveza na svojoj posljednjoj sjednici donio je odluku da natjecanje u Županijskim ligama List Međimurje počne u subotu 19. listopada, a prijave voditelju liga Franji Flacu na fax: 390-539 ili email adresu: franjo_flac@net.hr klubovi trebaju, na obrascima koji su im dostavljeni poštom, poslati najkasnije do 25. rujna ove godine.

Također, eventualno novoformirane ekipe van klubova koji do sada nisu bili u natjecanju županijskih liga, a žele se uključiti, sve informacije mogu dobiti kod voditelja na broj mobitela: 098 960 3007. Novina u odnosu na prošlu sezonu je da ekipe mogu prijaviti samo igrače i igračice s prebivalištem u Međimurskoj županiji, a igranja u našim županijskim ligama uskraćeno je onima, koji prebivaju van nje.

To je rezultat odluke Izvršnoga odbora u sazivu prije Izborne Skupštine, koju je potvrdio i novi Izvršni odbor, a na temelju provedene ankete među klubovima nakon što se po završetku prošle sezone, zbog nedostatka kvoruma, nije uspio održati Plenum. Novina je također što kod Hrvatskoga stolnoteniskog saveza registrirani igrači i igračice za klubove sa sjedištem u našoj županiji u novoj sezoni uz igranje za ekipe državnih rangova klubova za koje su registrirani mogu paralelno u županijskim ligama nastupati samo za pričuvne ekipe klubova za koje su registrirani, ovisno o starosnoj kategoriji, a ne više i za ekipe svojih matičnih klubova.

Ali je zato dano igračima i igračicama s prebivalištem u Međimurju registriranim za klubove van županije da, također ovisno o starosnoj kategoriji, biraju ekipu županijskih liga za koju će paralelno igrati uz nastupe u državnim rangovima za klub za koji su registrirani. Ovakve odluke nisu kod svih klubova naišle na odobravanje pa ćemo vidjeti dali će to utjecati na broj prijavljenih sastava. Odlukom Izvršnog odbora skala kotizacija za igranje u ligama ostaje nepromijenjena u odnosu na prošlu sezonu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije