U Nedelišću održan prvi Mažoret kamp

Mažoretkinje Nedelišća su pretposljednji tjedan kolovoza, pa tako i školskih praznika organizirale prvi Mažoret kamp u Nedelišću koji je bio otvoren svim djevojčicama koje su na tjedan dana htjele postati mažoretkinjama.

Mažoret kamp se održavao od ponedjeljka do petka u trajanju od po tri sata na vanjskim prostorima MESAP-a, a s djevojčicama su radile licencirane trenerice Vedrana Horvat i Ivana Hajdinjak, odgojiteljice Valentina Bel i Ida Topolnjak, trenerice Blanka Šipek i Kristina Bacinger, te članice najstarijeg sastava Mažoretkinja Nedelišća Tihana Hajdinjak, Tonka Mlinarić i Petra Mesarić pod budnim okom predsjednice Udruge Lidije Branilović.

Polaznice kampa su u pet dana naučile osnove vrtnje sa štapom, a tu je bilo još i puno rekreacije, plesa, ali i timskih igara te kreativnih radionica za najmlađe. Sve sudionice su dobile majicu i diplomu za uspješan završetak kampa. Kamp je okupio osamdeset djevojčica s područja cijelog jugozapadnog Međimurja što je dokaz uspješnog rada Mažoretkinja Nedelišća koje prelaze okvire općine Nedelišće. 

U tijeku su upisi u Mažoretkinje Nedelišća koji traju do 15. listopada, a prijave se primaju na brojeve mobitela: 098 932 3599 (Vedrana) i  091 362 4674 (Lidija) ili osobno svake subote do 12. listopada od 10 do 13 sati u dvorani OŠ Nedelišće.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije