Vikend pun medalja za BK PULS

U nedjelju se u organizaciji BK Sveta Nedelja održavao brdski kronometar na Sljeme sa startom u Gornjoj Bistri. Dužina uspona je 6,2 km, ali je izuzetno zahtjevan s prosječnim usponom od 10%. Na kronometru je sudjelovalo i nekoliko članova BK PULS s izuzetno dobrim rezultatima.

Svakako moramo istaknuti našeg veterana Robertina Vidovića koji se osvojio 1. mjesto u kategoriji veterani B te Tin Pavlic s osvojenim 2. mjestom u kategoriji početnici A (do 15 godina).  Sudjelovali su također Darko Pavlic (5. mjesto veterani B) i Dino Pavlic (5. mjesto kategorija juniori).

Moramo pohvaliti organizatore na izuzetno dobro organiziranom kronometru te čestitati Pulsovcima na dobrim rezultatima. U subotu se  u Kranjčevićevoj vozilo državno prvenstvo na velodromu gdje je nastupio Dino Pavlic s osvojenim 8. mjestom na 1 000 m i 5. mjestom na 3 000 m. Tu svakako moramo spomenuti Miju Radotić (BK Sloga) koja je potukla svoju konkurenciju na 500 i 1000m.

Osim službenih utrka u ta dva dana vozio se i rekreativni Eko maraton u Mariboru gdje je također nastupilo nekoliko članova BK Puls. Iako je maraton rekreativnog karakter spada u jače maratone organizirane u susjednoj Sloveniji. Veliki maraton je čipirani tako svaki natjecatelj zna svoje vrijeme potrebno za vožnju.

Mali maraton u dužini od 70 km odvozio je Goran Pomor, dok su veliki maraton od 114 km i 1 500 visinaca odvozili Petar Pavlic, Darko Pavlic i Kristijana Pavlic. Kristijana Pavlic je u svojoj kategoriji (žene iznad 35 godina) osvojila  3. mjesto.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije