ŽRK Zrinski dočekuje Branik Maribor

Rukometašice Zrinskog pripremaju se za novu sezonu, a kakve su klupske aktualnosti pitali smo njihova trenera Željka Golika:

“U sklopu priprema za početak prvenstva u II. Hrvatskoj rukometnoj ligi sjever za žene koje počinje 5. listopada, a gdje je ŽRK Zrinski u prvom kolu domaćin ekipi ŽRK Bjelovar, sutra /utorak/ u dvorani Graditeljske škole sa početkom u 19.45 sati igra pripremnu utakmicu protiv ŽRK Branik Maribor.

U subotu se ide u Sloveniju kod ŽRK Rače na uzvartni susret, a planira se odigrati još tri do četiri utakmica da bi ekipa bila spremna za početak prvenstva. Ambicije kluba u II. ligi su osvajanje prvog mjesta i plasman u I. Hrvatsku rukometnu ligu kako bi Čakovec i Međimurje dobilo novog prvoligaša.

Osim utakmica druge lige započet će i natjecanja u mlađim dobnim kategorijama gdje ŽRK Zrinski u kadetskoj generaciji /igračice rođene 1996. godište i mlađe/ brani titulu dvostrukog prvaka Hrvatske, a isto tako i natjecanje u mlađe kadetskoj generaciji /igračice rođene 1998. godište i mlađe/ gdje se palnira da se plasira na završno natjecanje 12 najboljih ekipa u Hrvatskoj i tamo ostvari što bolji plasman.

U klubu je u treningu ekipa djevojčica rođenih 2000. godište i mlađe, a isto tako i mini rukomet. Ovim putem ŽRK Zrinski poziva sve zainteresirane djevojke / djevočice koje žele trenirati i igrati rukomet da se jave kod Vrbančić Ljubice broj telefona 091 579 3364 kako bi saznale kada i gdje se održavaju treninzi.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije