Komentar nedjeljnog kola: Spartak zaustavio Dinamo, novi debakl Pušćina

1. ŽNL: Spartak zaustavio Dinamo, novi debakl Pušćina

Pušćine je u ovoj sezoni i dalje na mukama, kao fenjeraši danas su potonuli od Mladosti iz Ivanovca kod kuće 1:8. Ivanovčani su već na prvom poluvremenu imali veliku prednost 5:0. BSK i Sloboda podijeli su bodove rezultatom 1:1. U drugom dijelu poveli su Slakovčani, a BSK je zabio gol za treći prvenstveni remi u pet kola.

Žestoko je bilo u susretu BSK – Sloboda Slakovec

Sokol je s minimalnih 0:1 poražen od Mladosti iz Palinovca. Naprijed je jednim golom u prvom poluvremenu i još dva u nastavku ispratio Šenkovec s konačnih 3:0. Spartak je porazio lidera Dinama iz Domašinca 2:1. Prvi dio završio je bez golova. U nastavku je Spartak poveo, a desetak minuta prije kraja gosti poravnavaju. U 89. minuti Spartak drugim golom dolazi do prve pobjede i nanosi prvi poraz Dinamu. Podturen je poražen od čakovečke Sloge 1:3 nakon što su gosti na poluvremenu vodili 0:2.

Spartak je golom u završnici došao do prve pobjede

1. ŽNL 5. kolo: Omladinac (NSR) – Dinamo (P) 1:1 /subota/, Čukovec 77 – Centrometal 2:2 /u 10:30 sati/, Pušćine – Mladost (I) 1:8, BSK – Sloboda (S) 1:1, Sokol – Mladost (Pal.) 0:1, Naprijed – Šenkovec 3:0, Spartak – Dinamo (D) 2:1, Podturen – Sloga (Č) 1:3.

2. ŽNL zapad: Slobodi derbi protiv Bratstva

Trnovec je primio po dva gola u svakom poluvremenu od jedinstva iz Novog Sela na Dravi i poražen je s visokih 0:4. Venera je došla do prvih bodova slavivši u općinskom derbiju protiv Malog Mihaljevca 1:0 golom iz slobodnog udarca u drugom poluvremenu.

Međimurec je s 3:2 bio bolji od Strahoninca. Poluvrijeme je bilo 2:1, u nastavku je domaćin povećao na 3:1, a Strahoninec zabio za 3:2. Sloboda je u Mihovljanu u derbiju pobijedila Bratstvo Jurovec 2:1. U tvrdoj utakmici domaćin je poveo u prvom dijelu 1:0. Jurovčani vraćaju na 1:1, a drugim golom Sloboda slavi 2:1.

Sloboda Mihovljan je i dalje stopostotna

Zebanec je izgubio od Jedinstva iz Gornjeg Mihaljevca 0:2 s oba gola u prvom dijelu. Drava je u Kuršancu pobijedila Plave iz Peklenice 3:0 i kako nam je rekao domaći predstavnik “Drava je počela plivati.”

2. ŽNL zapad 5. kolo: Bratstvo (SV) – Napredak 1:1 /subota/, Hajduk (Š) – Mura 2:0 /subota/, Trnovec – Jedinstvo (NSD) 0:4, Venera – Mali Mihaljevec 1:0, Međimurec – Strahoninec 3:2, Sloboda (M) – Bratstvo (J) 2:1, Zebanec – Jedinstvo (GM) 0:2, Drava (K) – Plavi (Pek.) 3:0.

2. ŽNL istok: Kraljevčan ostao sam na vrhu

Dubravčan je kod kuće poražen od Omladinca iz Držimurca – Strelca 1:4. Iako je domaćin dobio prvi dio 1:0 na kraju je bodove prepustio gostima. Vidovčan je u derbiju začelja izgubio od Graničara iz Novakovca 1:4. Poluvrijeme su gosti dobili 0:2. Domaćin se požalio na nepostojeći kazneni udarac, a suci nisu baš mirno ušli u službene prostorije.

Mladost je u Svetoj Mariji nanijela prvi poraz Budućnosti 4:0 s po dva gola u svakom poluvremenu. Borac je poražen od lidera Kraljevčana 0:2 koji je jedini ostao s maksimalnim učinkom. Croatia je porazila Hodošan 3:2 nakon što je na poluvremenu bilo 1:1.

U Oporovcu je Galeb teško stradao od Trnave iz Goričana 0:5. Drava je u Donjem Mihaljevcu izgubila od Poleta 2:3. Poluvrijeme je bilo 1:1. U Sivici je Dubrava pobijedila ČSK iz Čehovca 2:1.

2. ŽNL istok 5. kolo: Dubravčan – Omladinac (DS) 1:4, Vidovčan – Graničar (N) 1:4, Mladost (SM) – Budućnost (P) 4:0, Borac – Kraljevčan 38 0:2, Croatia – Hodošan 3:2, Galeb – Trnava 0:5, Drava (DM) – Polet (P) 2:3, Dubrava – ČSK 2:1.

3. ŽNL zapad: Sloga i Donji Koncovčak na vrhu

U Brezju su Hajduk i Donji Koncovčak završili bez golova 0:0. Bratstvo je u Preseki s 4:2 pobijedilo Dinamo Žiškovec i upisalo prva tri ovosezonska boda. Poluvrijeme je bilo 1:1.

Pobjeda je u Gornjem Hrašćanu pobijedila Omladinac Mačkovec 3:1. U Prekopi su Plavi poraženi od Sloge iz Štrigove 0:3, a ovom pobjedom su Slogaši zasjeli na prvo mjesto s istim brojem bodova kao i Donji Koncovčak.

3. ŽNL zapad 5. kolo: Vučetinec – Zasadbreg 77 2:1 /subota u Brezju/, Parag – Mladost (S) 2:5 /subota u Preseki/, Hajduk (B) – Donji Koncovčak 0:0, Bratstvo (P) – Dinamo (Ž) 4:2, Pobjeda – Omladinac (M) 3:1, Plavi 1975 – Sloga (Š) 0:3.

3. ŽNL istok: Osmica Budućnosti i sedmica Draškovca

Borac je u Donjem Hrašćanu podijelio bodove s Torpedom odigravši 2:2. Radnički je bio bolji od Mladosti iz Dekanovca 3:0. U Miklavcu je vodeća Budućnost lako porazila Romsku vatru 8:0. Trenje je teško stradalo na domaćem travnjaku od Draškovca koji je slavio 0:7.

3. ŽNL istok 5. kolo: Eko – Otok 1:1 prekid u 40. minuti /u 10:30 sati/, Borac (DH) – Torpedo 2:2, Radnički – Mladost (D) 3:0, Romska vatra – Budućnost (M) /u Miklavcu/ 0:8, Trnje – Draškovec 0:7. Jadran je slobodan.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije