ŽNK Trnava tako blizu, a tako daleko

U 3. kolu Prve hrvatske nogometne lige za žene Trnava iz Goričana gostovala je kod Dinama Maksimir gdje je poražena 4:3. Nakon susreta ostaje veliki žal naših nogometašica koje su ostale bez barem jednog boda doslovno u posljednjoj sekundi.

Zagrepčanke su povele 1:0, a Leona Požgaj je poravnala na 1:1 iz kaznenog udarca. Leona je zabila i za preokret pa je Trnava povela 1:2. Dinamo je vratio stvari na početak golom za 2:2. Leona zabija hat – trick i Trnava opet ima prednost od 2:3. Dinamo opet poravnava na 3:3 i tim se rezultatom ulazi u završnicu.

Na žalost naših nogometašica u posljednjoj minuti neoprezan start unutar kaznenog prostora i domaćin ima kazneni udarac koji koristi za minimalnu pobjedu 4:3. Trnava je dva puta vodila, imala je neriješen ishod u posljednjim minutama susreta, no na kraju je ostala bez svega.

Odigrana su tri prvenstvena susreta do sada, a Trnava je minimalnim porazima od Rijeke i Dinama pokazala da se može ravnopravno nositi s prvoligaškim klubovima. Dobro će sada doći dvotjedna pauza da se dodatno ekipa posloži i početkom listopada svim snagama u 4. kolu krene protiv Agrama u osvajanje prvih prvoligaških bodova. Podsjećamo da su kadetkinje došle do prvog boda odigravši jučer s Pregradom 0:0.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije