Lucija Ružaj i Leon Marciuš izborili plasman na Svjetsko prvenstvo

U Športskoj dvorani Vinko Bek u Zagrebu održan je izborni turnir Hrvatskog karate saveza za odlazak na kadetsko i juniorsko Svjetsko Prvenstvo koje će se održati od 7. do 11. studenog  ove godine u Guadalajari, Španjolska.

Na turniru su nastupili i predstavnici međimurskih karate klubova, a plasman na SP u Španjolskoj izborili su Leon Marciuš iz Karate kluba Međimurje te Lucija Ružaj iz Karate kluba Globus Čakovec.

Leon Marciuš je u četvrtfinalu i polufinalu pobijedio predstavnike karate klubova Slavonski Brod i Zamet Rijeka, a u finalu sa uvjerljivih 8:0 predstavnika Karate kluba Hercegovina. Lucija Ružaj je nakon slobodnog prvog kola i uvjerljivih pobjeda u četvrtfinalu protiv predstavnice Karate kluba Brotnjo te u polufinalu protiv predstavnice Karate kluba Volosko, u neizvjesnoj finalnoj borbi pobijedila predstavnicu domaćina iz Karate kluba Student Zagreb.

Ovim odličnim rezultatom naša županija jedina ima dva predstavnika na Svjetskom prvenstvu što je velik uspjeh međimurskog karatea. Ovim putem čestitamo Luciji i Leonu i njihovim trenerima na velikom uspjehu koji su ostvarili za Međimurski karate sport i želimo im puno sreće u pripremama i nastupu na Svjetskom prvenstvu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije