Međimurcima nagrade na stolnoteniskim turnirima u Varaždinu

Na dva u subotu u isto vrijeme nespretno organizirana turnira u Varaždinu nastupilo je manje igrača i igračica iz međimurskih klubova od uobičajenoga broja. Međutim oni koji su igrali osvojili su visoke pozicije i okitili se nagradama organizatora.

Na 2. Otvorenom turniru grada Varaždina, koji je u dvorani 1. Gimnazije organizirao istoimeni klub Gordana Antončić iz Mihovljana je u kategoriji veteranki savladala klupsku kolegicu Đurđu Zver i osvojila prvo mjesto. Treće mjesto je među veteranima od 50 do 59 godina osvojio Mihovljančan Dražen Bubek, koji je s Đurđom Zver bio treći i u kategoriji parova za veterane starije od 50 godina.

Na turniru je igrao i Čakovčanin Matija Barić, igrač varaždinskoga Igea Željezničara, a prije Mihovljana i Šenkovca, koji je u pojedinačnoj konkurenciji seniora obranio na prvom turniru osvojeno prvo mjesto, a s Vesenjakom iz Ljubešćice osvojio je i drugo mjesto za parove do 50 godina.

Najuspješniji od međimurskih predstavnika na 3. VZ Pongu, koji je u dvorani TTS-a organizirao STK STARR bio je Marko Lovrek iz MSTC Čakovca, pobijedivši u miješanoj kategoriji mlađih kadeta i kadeta, u kojoj su se na 3. i 4. mjesto plasirali Stjepan Škoda iz Kos-Kotoribe i Lovro Varga iz Mihovljana.

Drugo mjesto osvojio je  najmlađi Mihovljančan na turniru Noa Vresk u kategoriji najmlađih kadeta, a dobar drugi među neregistriranim seniorima bio je Ivan Fileš iz čakovečkoga Čak-a, a do njega, na treće mjesto plasirao se Mihovljančan Matija Vincetić.

U kategoriji u kojoj su zajedno igrali registrirani juniori i seniori prvo i drugo mjesto pripalo je državnim reprezentativcima Japecu i Zubčiću iz Zagreba, a Ivan Lovrek iz MSTC Čakovca bio je četvrti, isto kao i Stjepan Šalamon iz Čakovca među veteranima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije