Stolni tenis: Malobrojni međimurski klubovi na prvim turnirima HSTS-a

Besparica i udaljene destinacije glavni su krivci što je na prva dva turnira iz kalendara Hrvatskoga stolnoteniskog saveza u Pagu i Poreču igrao mali broj igrača i igračica iz klubova Međimurske županije.

U Pagu na 4. Kupu grada Stjepan Škoda iz Kos-Kotoribe ušao je u četvrtfinale kategorije mlađih kadeta pobijedivši prethodno u osmini finala Nou Vreska člana Mihovljana, zahvaljujući čijim roditeljima su i došli na turnir. Noa je osim toga igrao i u svojoj kategoriji najmlađih kadeta i plasirao se među najboljih 8 igrača.

Na 1. pak turniru HSTS-a – Trofeju Rena Vineka u Poreču od 6 naših predstavnika kvalifikacijske skupine uspjeli su proći Kristian Lipić i Dina Ratajec, članovi Šenkovca, ali su oboje nakon toga ispali u osmini finala. Na trećim mjestima u skupinama turnir su završili Dora i Marta Cividini te Ivan Mikac, svi iz Mihovljana, u juniorskim kategorijama, i Šenkovčanin Lio Murakezi u kategoriji mlađih kadeta.

Na oba turnira igrao je i Benjamin Podkrajac, dvojno registriran za Šenkovec i varaždinski Igea Željezničar, i osvojio treća mjesta u kategoriji kadeta. Već u subotu u Zadru se igra 10. Memorijal Barba Tomo Amižić za kadetske kategorije, za koji, nažalost, nije prijavljen nitko iz međimurskih klubova. Razlog ste mogli pročitati u uvodnoj rečenici ovoga priloga.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije