Komentar nedjeljnog kola: Još osam klubova s maksimalnim učinkom

1. ŽNL: Dinamo Domašinec sam na vrhu

U Ivanovcu je Mladost s 3:1 nanijela prvi ovosezonski poraz Dinamu iz Palovca. Palovčani su dobili prvi dio igre 0:1, no domaćin s tri gola u nastavku uzima sva tri boda. Pušćine još nije došlo do boda, danas su izgubili kod kuće od Mladosti iz Palinovca 2:5. Prvi dio bez golova, a u nastavku Pušćine zabija vodeći gol. Palinovčani u uraganskom ritmu zabijaju čak pet golova za redom za 1:5, a domaćin još jednim golom malo ublažava poraz.

BSK i Šenkovec završili su bez pobjednika

BSK i Šenkovec podijeli su bodove odigravši 2:2. Šenkovčani su dobili prvo poluvrijeme 2:1, a Beličanci jednim golom u nastavku dolaze do prvog boda. Sokol je izgubio od Dinama iz Domašinca 1:2. Poluvrijeme završava bez golova. U drugom dijelu Sokol je poveo, no Dinamo preokreće na 1:2 za maksimalan učinak u prva tri kola.

Naprijed i Centrometal završili su 2:2. Gosti su poveli u prvom poluvremenu, domaćin je poravnao i s 1:1 se ide na odmor. U nastavku Naprijed drugim golom radi preokret i vodi 2:1, no Centrometal zabija drugi gol za podjelu bodova. Susret Spartaka u Sloge završio je bez golova 0:0. Zanimljiva je bila posljednja minuta kada je domaćim imao kazneni udarac, a gostima je isključen vratar. Pričuvni vratar Sloge obranio je kazneni udarac i donio svojoj ekipi bod.

U srazu Spartaka i Sloge golova nije bilo

1. ŽNL 3. kolo: Omladinac (NSR) – Sloboda (S) 1:2 /subota/, Čukovec 77 – Podturen 3:1 /u 10:30 sati/, Mladost (I) – Dinamo (P) 3:1, Pušćine – Mladost (Pal.) 2:5, BSK – Šenkovec 2:2, Sokol – Dinamo (D) 1:2, Naprijed – Centrometal 2:2, Spartak – Sloga (Č) 0:0.

2. ŽNL zapad: Osmica Slobode Mihovljan za vrh tablice

Mali Mihaljevec posrnuo je kod kuće od Jedinstva iz Novog Sela na Dravi 0:2 primivši oba gola u prvom poluvremenu. Trnovec je s 3:2 bio bolji od Strahoninca i upisao je prve bodove na svoj konto. Poluvrijeme je bilo 1:1.

Venera je teško stradala kod kuće od Bratstva iz Jurovca 0:4 primivši jedan gol u prvom poluvremenu i još tri u nastavku. Sloboda Mihovljan nije imala milosti prema Plavima iz Peklenice koji su valjda poplavili od muke vidjevši konačan rezultat 8:2. Poluvrijeme je bilo 2:0.

Zebanec je jednim golom bio bolji od Napretka 1:0. U srazu dviju rijeka Drava iz Kuršanca je bila bolja od Mure iz Hlapičine 2:0 s oba gola u prvom poluvremenu.

2. ŽNL zapad 3. kolo: Bratstvo (SV) – Hajduk 1:2 /subota/, Mali Mihaljevec – Jedinstvo (NSD) 0:2, Trnovec – Strahoninec 3:2, Venera – Bratstvo (J) 0:4, Međimurec – Jedinstvo (GM) 4:0, Sloboda (M) – Plavi (Pek.) 8:2, Zebanec – Napredak 1:0, Drava (K) – Mura 2:0.

2. ŽNL istok: Sedmica Kraljevčana

Dubravčan je poražen na svom terenu od Budućnosti iz Podbresta 0:1. Gosti su zabili gol petnaestak minuta prije kraja susreta. Vidovčan je kod kuće igrao loto i nije pogodio, već je dobio sedmicu od Kraljevčana koji ih je porazio 1:7. Mladost je u Svetoj Mariji upisala prva tri boda slavivši nad Hodošanom 4:3. Igrali su se domaćini živcima svojih gledatelja jer su imali 3:0, a Hodošan je došao na 3:3. Mladost ipak četvrtim golom uzima sva tri boda.

Borac i Trnava Goričan završili su 1:1. Prvo poluvrijeme mreže miruju. U nastavku Borac je poveo, a Trnava poravnala za podjelu bodova. Croatia Orehovica je s 4:0 porazila Polet Pribislavec s dva gola u svakom poluvremenu.

Četiri gola Croatie protiv Poleta

Galeb i ČSK odigrali su 3:3. U prvom poluvremenu svaka je ekipa zabila po gol, a u drugom po dva. Drava donji Mihaljevec uknjižila je prva tri boda pobijedivši Dubravu 4:3. Domaćin je i na poluvremenu imao minimalnu prednost 2:1.

2. ŽNL istok 3. kolo: Graničar (N) – Omladinac (DS) 2:4 /u 10:30 sati/, Dubravčan – Budućnost (P) 0:1, Vidovčan – Kraljevčan 38 1:7, Mladost (SM) – Hodošan 4:3, Borac – Trnava 1:1, Croatia – Polet (P) 4:0, Galeb – ČSK 3:3, Drava (DM) – Dubrava 4:3.

3. ŽNL zapad: Na vrhu Donji Koncovčak i Zasadbreg

U Žiškovcu potop Dinama od Donjeg Koncovčaka 0:9. Hajduk Brezje i Omladinac Mačkovec odigrali su 3:3. Poluvrijeme je bilo 0:1. U nastavku se Brezovčani bude i preokreću na 2:1, no ne daju se ni Mačkovčani pa vraćaju na 2:2. Hajduk trećim golom još jednom ima prednost, ali Omladinac zabija iz slobodnog udarca za podjelu bodova.

Bratstvo je u Preseki poraženo od Zasadbrega 1:5. Domaćin se još dobro držao prvo poluvrijeme koje je završilo 1:2, no u nastavku Zasadbreg zabija još tri gola za visoku pobjedu i tri gostujuća boda. Pobjeda je s jednim golom u svakom poluvremenu porazila Mladost iz Selnice 2:0.

3. ŽNL zapad: Vučetinec – Sloga (Š) 1:4 /u Brezju u subotu/, Parag – Plavi 1975 0:2 /u Preseki u subotu/, Dinamo (Ž) – Donji Koncovčak 0:9, Hajduk (B) – Omladinac (M) 3:3, Bratstvo (P) – Zasadbreg 77 1:5, Pobjeda – Mladost (S) 2:0.

3. ŽNL istok: Trnje i Budućnost Miklavec lideri

Jadran je u Štefancu poražen od Torpeda iz Križovca 2:5. Poluvrijeme je bilo 1:1, a gosti u nastavku s četiri gola dolaze do prva tri prvenstvena boda, dok domaćina ostavljaju na nuli. Borac je u Donjem Hrašćanu poražen od Budućnosti iz Miklavca 1:6. Zanimljivo je da je svih sedam golova palo u prvom poluvremenu, a kad bi se u nastavku mogao očekivati nastavak golijade napadači nisu našli put do mreža.

Radnički je u Gardinovcu porazio Draškovec s visokih 7:1. Gosti su dobili dva crvena kartona. Trnje je na svom terenu porazilo Romsku vatru 11:1. Domaćin gostima nije dao živjeti u prvom poluvremenu i svakih pet minuta su ih torpedirali za 9:0. U nastavku Trnje malo smanjuje gas, zabijaju samo dva gola, a gosti su uspjeli zabiti počasni gol iz kaznenog udarca.

3. ŽNL istok: Eko – Mladost (D) 9:1 /u 10:30 sati/, Jadran – Torpedo 2:5, Borac (DH) – Budućnost (M) 1:6, Radnički – Draškovec 7:1, Romska vatra – Trnje 1:11 /u Svetom Jurju u Trnju/. Otok je bio slobodan.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije