Porazi naših predstavnika u hrvatskim ligama

Danas smo imali tri naša kluba koja igraju u hrvatskim nogometnim ligama. U 3. HNL Sjever Graničar je u Kotoribi poražen od Mladosti iz Ždralova 1:3. Kotoripčani su dobili prvo poluvrijeme golom Gorupića u 19. minuti. No gosti iz Ždralova u drugom dijelu zabijaju tri gola i odnose sva tri boda.

S tri gola ispraćena je i Mladost iz Preloga na gostovanju u Grabrovnici kod Croatie. Domaćin je slavio s 3:0. Jedan gol zabili su u prvom poluvremenu i dva u drugom.

U prvoligaškoj premijeri u 1. HNL za žene Trnava iz Goričana gostovala je kod Osijeka koji je višestruki prvak Hrvatske i cilj je bio izgubiti sa što manjom razlikom. Osječanke su na kraju postignule devet pogodaka, u prvom poluvremenu pet i u nastavku još četiri za konačnih 9:0.

Kako je Osijek u prošloj sezoni slavio u nekim susretima 16:0 ili 15:0 ovaj visoki poraz nije neočekivan. Ono što će biti bitno za nogometašice Trnave da dobro treniraju ovog tjedna i da traže prve prvoligaške bodove kod kuće protiv Rijeke Jackpot.


3. HNL Sjever 3. kolo:
Međimurje – Rudar Mursko Središće 4:4, Polet Sveti Martin na Muri – Čakovec 5:0, Podravac Virje – Nedelišće 3:1. Nedjelja u 16:30 sati Graničar Kotoriba – Mladost Ždralovi 1:3, Croatia Grabrovnica – Mladost Prelog 3:0.

1. HNL za žene, 1. kolo: Osijek – Trnava Goričan 9:0.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije