Sokol obranio naslov prvaka

Pred više od 500-tinjak ljubitelja rukometa u Vratišincu se održao memorijalni rukometni turnir ”Danijel & Bajo”. U prvoj polufinalnoj utakmici su se sastale ekipe RK Concordia i RK Nedelišće gdje je pobjedu odnijela ekipa iz Lepoglave rezultatom 20:14. U drugoj utakmici sastale su se ekipe domaćina RK Sokol i ekipa iz RK Gole, a slavila je ekipa Sokola 20:13.

Uslijedila je revijalna utakmica između veterana RK Sokol i veterana iz RK Zalaegerseg koja je završila pobjedom domaćih veterana rezultatom 23:14. U utakmici za treće mjesto ekipa RK Nedelišće je bila bolja od ekipe iz Gole 28:17.

Finalna utakmica do poluvremena je bila neizvjesna da bi na kraju domaćin nošen publikom uspio nadvisiti ekipu Concordie te sa konačnih 29:18 obraniti naslov pobjednika turnira u Vratišincu.

Najboljim igračem turnira proglašen je Alen Rendarić iz RK Sokol, s 19 postignutih golova najbolji strijelac turnira je bilo Karlo Novak  također iz RK Sokol. Svojim obranama najviše se istaknuo i ponio titulu najboljeg golmana Matija Novak iz RK Concordia dok je najmlađi igrač turnira bio Matija Pečatnik također iz RK Concordia. Fair play ekipa bila je RK Gola.

Bila je to još jedna predivna večer rukometa u Vratišincu kojoj mogu zavidjeti i mnoge druge sredine. Turniru su između ostalih prisustvovali zamjenica načelnika Općine Vratišinec Milena Granatir, tajnik RS Međimurja Vladimir Kramar, čelnici RS Varaždinske Županije kao i mnogi uglednici iz rukometa u Međimurju.

Klub se još jednom zahvaljuje svim sponzorima koji su omogućili da se ovaj sada već 28 po redu turnir u Vratišincu održi. Zahvala i svim igračima i volonterima kluba koji su nesebično uložili svoje vrijeme za organizaciju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije