Graničar i Mladost neriješeno, Čakovec otišao s terena u 65. minuti

3. HNL Sjever: U Kotoribi neriješeno, Čakovec ostao sa šestoricom igrača

U međimurskom srazu odigranom u Kotoribi Graničar i Mladost Prelog odigrali su 1:1. Mladost je povela na samom otvaranju susreta, a Kotoripčani su poravnali iz slobodnog udarca. Rezultatom 1:1 se odlazi na odmor, a kako u drugom dijelu mreže miruju to je bio i konačni rezultat.

Graničar Kotoriba i Mladost Prelog – svakome po gol i po bod

U Grabrovnici je Croatia vodila protiv Čakovca u 65. minuti 11:0 i tada je susret bio prekinut zbog samo šestorice igrača Čakovca na terenu. Čakovčani su počeli susret s 11 igrača i poluvrijeme je bilo 5:0. Na drugo poluvrijeme se nisu vratila dvojica igrača (Siniša Mikolaj i kapetan Karlo Balent), zbog ozljede kako se navodi u zapisniku. U 52. minuti ozlijedio se Nikola Vinković, u 59. Dino Božičković i u 65. minuti Nikola Cingulin. Kako je Čakovec ostao sa šestoricom igrača sudac Dino Sabljić je prekinuo utakmicu. U zapisniku se navodi da na klupi Čakovca nije bilo ni trenera.

3. HNL sjever 1. kolo: Međimurje – Varaždin /subota/ 3:1, Polet Sveti Martin na Muri – Slatina /subota/ 0:0, Podravina Ludbreg – Rudar Mursko Središće /subota/ 6:0, Koprivnica – Nedelišće /subota/ 6:0, Graničar Kotoriba – Mladost Prelog 1:1, Croatia Grabrovnica – Čakovec 11:0 (prekid u 65. minuti).

1. ŽNL: Samo Naprijedu domaći bodovi

U osam susreta samo je jedan domaćin došao do sva tri boda i to Naprijed koji je u Cirkovljanu bio bolji od Podturna 2:0 s jednim golom u svakom poluvremenu. Mladost Ivanovec i Mladost Palinovec podijelili su bodove odigravši 1:1. Gosti su poveli, domaćini izjednačili, oba gola pala su u prvom poluvremenu.

Pušćine je poraženo kod kuće od novog prvoligaša Dinama iz Domašinca s čak 4:7 u pravoj golijadi. BSK je izgubio kod kuće od Centrometala 0:1 primivši gol desetak minuta prije kraja.

BSK je izgubio od Centrometala golom desetak minuta prije kraja susreta

Sokol je u Vratišincu primio petardu od Sloge iz Čakovca, završilo je 0:5. Buran je bio početak. Domaćin u 8. minuti ne koristi kazneni udarac, a u 11. minuti već je 0:2 za goste. Do poluvremena Slogaši zabijaju još jedan gol te dva u nastavku. Spartak je izgubio kod kuće od Čukovca 0:1 primivši gol u 74. minuti.

Čukovec je uzeo Spartaku bodove u Maloj Subotici

I. Međimurska liga: Sloboda (S) – Dinamo (P) /subota/ 1:2, Omladinac (NSR) – Šenkovec /subota/ 0:3, Mladost (I) – Mladost (Pal.) 1:1, Pušćine – Dinamo (D) 4:7, BSK – Centrometal 0:1, Sokol – Sloga (Č) 0:5, Naprijed – Podturen 2:0, Spartak – Čukovec 77 0:1.

2. ŽNL zapad: Novi drugoligaši Bratstvo i Zebanec krenuli pobjednički

Ako se po jutru dan poznaje novi drugoligaši bit će pozitivno iznenađenje ove sezone. Bratstvo iz Savske Vesi pobijedilo je u Kuršancu Dravu 2:0 s jednim golom u svakom poluvremenu. Zebanec je pred 150 gledatelja bio bolji od Hajduka iz Štrukovca 3:2. Domaćin je dobio prvi dio igre 1:0.

Strahoninec i Jedinstvo odigrali su 1:1. Sve je riješeno u tri minute: domaćin je poveo u 16. minuti, a gost poravnao u 19. Mali Mihaljevec je s 3:2 ispratio Bratstvo iz Jurovca. Poluvrijeme je bilo 1:1. Trnovec je poražen od Jedinstva iz Gornjeg Mihaljevca 1:2. Poluvrijeme je bilo 1:1, a gosti jednim golom u nastavku uzimaju puni plijen.

Identično je bilo u Svetom Jurju na Bregu gdje je Venera poražena od Plavih iz Peklenice 1:2. Poluvrijeme 1:1, Plavi golom u nastavku dolaze do sva tri boda. Sloboda je u Mihovljanu zabila gol Muri dvadesetak minuta prije kraja i pobijedila 1:0.

II. Međimurska liga zapad: Strahoninec – Jedinstvo (NSD) 1:1, Mali Mihaljevec – Bratstvo (J) 3:2, Trnovec – Jedinstvo (GM) 1:2, Venera – Plavi (Pek.) 1:2, Sloboda (M) – Mura 1:0, Zebanec – Hajduk (Š) 3:2, Drava (K) – Bratstvo (SV) 0:2, Međimurec – Napredak igrat će 21. kolovoza u srijedu zbog turnira Međimurec 2013. koji je održan ovog vikenda.

2. ŽNL istok: Šestica Budućnosti za otvaranje sezone

Igrači Budućnosti iz Podbresta bili su danas napadački raspoloženi i rezultatom 6:2 pobijedili su Omladinac iz Držimurca – Strelca. Poluvrijeme je bilo 3:1. Dubravčan je bio bolji od Hodošana 2:1. Gosti su dobili poluvrijeme 0:1, a Dubravčan preokreće u nastavku za domaću pobjedu.

Vidovčan je poražen od Trnave 2:3. Prvi dio igre završio je 1:1. Mladost je u Svetoj Mariji izgubila od Poleta iz Pribislavca 3:4. Polet je poveo 0:2, no Mladost u dvije minute zabija dva gola i vraća se do poluvremena na 2:2. Polet opet zabija u nastavku dva gola i vodi 2:4, da bi Mladost smanjila na 3:4 što je bio i konačni rezultat.

Croatia je bila bolja od Dubrave 3:1 sa sva četiri gola u drugom poluvremenu. Galeb je u Oporovcu s 2:1 ispratio Dravu iz Donjeg Mihaljevca. Poluvrijeme je bilo 1:0.

II. Međimurska liga istok: Borac– ČSK 4:3 /subota/,  Graničar (N) – Kraljevčan 38 1:2 /u 10:30 sati/ , Budućnost (P) – Omladinac (DS) 6:2, Dubravčan – Hodošan 2:1, Vidovčan – Trnava 2:3, Mladost (SM) – Polet (P) 3:4, Croatia – Dubrava 3:1, Galeb – Drava (DM) 2:1.

3. ŽNL zapad: Sloga desetkom krenula u prvenstvo

Sloga iz Štrigove je s 10:1 protutnjala Presekom i ostavila domaće Bratstvo zavijeno u crno. Slogaši su na poluvremenu već vodili sa 6:0. Omladinac je poražen u Mačkovcu od Donjeg Koncovčaka 1:2 nakon što je poluvrijeme bilo 1:1. Pobjeda je slavila 5:3 protiv Plavih iz Prekope. Poluvrijeme je bilo 2:2.

Zasadbreg je sa 6:2 bio bolji od Dinama iz Žiškovca. Poluvrijeme je već bilo 3:0. Hajduk je u Brezju poražen od Mladosti iz Selnice 1:2. Mladost je povela, Hajduk u nastavku izjednačio. Domaćini su imali prigovor na drugi gostujući gol nakon dvojbenog kaznenog udarca, a kako oni smatraju pri kraju susreta nije dosuđen kazneni udarac za Brezovčane nakon igranja rukom u gostujućem kaznenom prostoru.

III. Međimurska liga zapad: Vučetinec – Parag /subota/ 2:0, Omladinac (M) – Donji Koncovčak 1:2, Zasadbreg 77 – Dinamo (Ž) 6:2, Hajduk (B) – Mladost (S) 1:2, Bratstvo (P) – Sloga (Š) 1:10, Pobjeda – Plavi 1975 5:3.

3. ŽNL istok: Dvije domaće i tri gostujuće pobjede

Otok je kod kuće bio bolji od Mladosti iz Dekanovca 2:1. Svi golovi pali su u drugom poluvremenu. Radnički Gardinovec je s 13:0 bio bolji od Romske vatre sa 7 golova u prvom poluvremenu i 6 u nastavku.

Jadran je ostao na suhom u Štefancu protiv Budućnosti iz Miklavca

Jadran je u Štefancu pokleknuo protiv Budućnosti iz Miklavca 1:2. Poluvrijeme je bilo 1:1, a s golom u nastavku Miklavčani uzimaju sva tri boda. Borac je u Donjem Hrašćanu poražen od Trnja 1:3. Prvo poluvrijeme je bilo 1:0. Na početku drugog dijela domaćin ne koristi kazneni udarac. Trnje se budi i preokreće na 1:2. Nakon dva žuta kartona gosti ostaju s igračem manje, no ne primaju gol, već zabijaju treći za potvrdu tri gostujuća boda.

III. Međimurska liga istok: Eko – Draškovec 1:3 /u 10:30 sati/, Otok – Mladost (D) 2:1, Jadran – Budućnost (M) 1:2, Borac (DH) – Trnje 1:3, Radnički – Romska vatra 13:0. Torpedo je bio slobodan.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije