Tri Zrinskice putuju u Poljsku na Europsko prvenstvo

Nakon ljetne pauze donosimo aktualne vijesti iz ženskog rukometnog kluba Zrinski Čakovec koje smo saznali od trenera Željka Golika:

“Poslije najuspješnije sportske godine od postojanja kluba u sezoni 2012/2013 gdje je klub osvojio prvo mjesto u II. ligi sjever i izborio plasman u I. Hrvatsku rukometnu ligu za žene (nije se prijavio u viši rang zbog neiznalažanje sredstava potrebnih za nstjecanje), nakon osvajanja titule prvakinja za kadetkinje igračice rođene 1996. godište i mlađe isto tako se generacija 1998. godište i mlađe plasirala na završnicu i osvojila solidno 10. mjesto na završnici i osvajanje međužupanijske lige klub starta u novu sezonu.

Tri igračice, kadetkinje su na pripremama kadetske reprezentacije i 13. kolovoza putuju u Poljsku na Europsko prvenstvo koje traje do 25. kolovoza. Naše igračice su Stela Posavec, novi kapetan reprezentacije, Paula Posavec i Nikolina Zadravec.

Ostale igračice s pripremama počinju danas 12. kolovoza na vanjskim terenima Srednjoškolskog centra i kombinirano u dvorani Graditeljske škole. Dio igračica je odsutan zbog natjecanja na sportskim igrama mladih u Splitu.  Ambicije kluba i igračica su bez obzira na nemogućnost igranja u prvoj ligi ostaju iste – osvajanje prvog mjesta i ponovnog plasmana u prvu ligu, potvrda dvostrukog prvog mjesta za igračice rođene 1996. i mlađe, od generacije 1998. i mlađe se očekuje plasman na završinu i osvajanje jednog od prva četiri mjesta.

Za ostvarenje toga cilja će se kao i prošle godine odigrati turniri u Mariboru i Beogradu te odigarti više prijateljskih utamica. Svi se nadamo da će i sve ostalo pratiti rad i rezultate igračica i da dogodine vidimo novog prvoligaša koji je taj status na sportskom polju i ove sezone zaslužio, ali spletom okolnosti nije ostvaren.”

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije