Međimurje u finalu bolje od Dinama, Rudar treći u Miklavcu

U program proslave Ljeta uz Muru uključila se i nogometna škola NK Rudar sa svojim kategorijama U-8 i U-10. Novi  koordinator  rada Omladinske škole Kristijan Antolović – Kiki već na početku je pokazao da se ovog posla prihvatio vrlo ozbiljno i temeljito.

Tako je jučer  prijepodne (subota) odigran prijateljski susret djece u kategoriji U-8. U vrlo lijepoj  utakmici pred pedesetak gledatelja domaćin je bio bolji od gostiju, ekipe Poleta iz Svetog Martina na Muri, te je zasluženo pobijedio11:3.

Više od samog rezultata veseli odnos i ponašanje obiju ekipa što pokazuje na vrlo dobar rad trenera ne samo u nogometnom već i odgojnom aspektu. Pohvale domaćem treneru Robertu Glavini jer je njegova ekipa pokazala i dobar nogomet i primjerno ponašanje.

Kategorija mladih igrača U-10 sudjelovala je na vrlo jakom turniru u Miklavcu. Na turniru je sudjelovalo nekoliko vrlo renomiranih ekipa poput  Dinama iz Zagreba, Fotexa iz Varaždina te Međimurja iz Čakovca.

U finalu je Međimurje pobijedilo Dinamo Zagreb 3:0, a u susretu za treće mjesto Rudar Mursko Središće je porazio Fotex Varažin 1:0, donosi mura-list.com.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije