Automobilom udario u biciklistu koji je smrtno stradao

Dopunjeno informacijama 9.8.2013 u 9:12 sati:

U 19.05 sati na cesti uz derivacioni kanal Donji Vidovec – Donja Dubrava, kod skretanja za Hotel Golf, došlo je do tragične nesreće sa smrtnom posljedicom.

Kako nam javljaju iz Policijske uprave međimurske, 42-godišnji vozač iz Svete Marije je osobnim automobilom udario u 40-godišnjeg vozača bicikla V.C. iz Donjeg Vidovca koji je smrtno stradao.

Očevid je u tijeku, a više informacija donosimo u suradnji sa PU međimurskom.

Dopuna PU međimurske (9.8.2013. u 9:12 sati):

U četvrtak, 8. kolovoza oko 19.05 sati, na kolniku lokalne ceste između mjesta Donja Dubrava i Donji Vidovec (derivacioni kanal), dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 42-godišnjak iz Svete Marije, prilikom pretjecanja nije vozilo držao na potrebnoj udaljenosti od vozila koje pretječe.

Zbog toga je vozilom udario u bicikl s kojim je u istom smjeru uz desni rub kolnika upravljao 40-godišnjak iz Donjeg Vidovca. Nakon udara došlo je do podizanja vozača bicikla na automobil, te odbacivanja izvan kolnika.

Nažalost, na mjestu prometne nesreće 40-godišnji vozač bicikla smrtno je stradao. Na mjesto događaja izašla je zamjenica Županijskog državnog odvjetnika u Varaždinu, te naložila da se obavi sudska obdukcija i izvanredni tehnički pregled vozila.

U vremenu od 19.27 do 22.30 sati kolnik lokalne ceste bio je zatvoren, a sav promet odvijao se obilaznim pravcima. Protiv 42-godišnjeg vozača osobnog automobila podnijet će se kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu.

Dopuna PU međimurske (12.8.2013. u 10:24 sati):

U petak, 9. siječnja, na Odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec obavljena je obdukcija nad tijelom preminulog 40-godišnjeg vozača bicikla stradalog u prometnoj nesreći dana 8. kolovoza oko 19.05 sati, na kolniku lokalne ceste između mjesta Donja Dubrava i Donji Vidovec (uz derivacioni kanal), te su kao uzrok smrti utvrđene višestruke ozljede zadobivene u prometnoj nesreći.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije