Prvi naslov Antonie Ružić

Desetogodišnja igračica Punčeca Antonia Ružić odlično je odigrala OP Ponikva, turnir iz kalendara HTS-a za dječake i djevojčice do 12 godina. Antonia je potvrdila svoj veliki talenat i osvojila prvo mjesto na turniru. U četvrtfinalu turnira bila je bolja od Vivian Vučić (TK Vicotiria) 61 60, u polufinalu od Petre Noršić (TK Samobor) istim rezultatom, a u finalnom susretu od Nataše Crnolatac (TK Siscia) 60 61. U konkurenciji parova u finalu je s Varaždinkom Anom Mukić slavila 7:5, 6:3 i tako osvojila dvostruku krunu.

Juniori Punčeca šesti

Pobjedom u regionalnim i međuregionalnim kvalifikacijama juniori TK Franjo Punčec Čakovec ostvarili su pravo nastupa na Završnici Momčadskog prvenstva Hrvatske. Na prvenstvu je nastupilo osam najboljih juniorskih momčadi: HTK Zagreb, Split, Zagi, Kvarner, Iteam 1 i 2, Ponikve i Franjo Punčec.

U prvom kolu protiv odlične zagrebačke momčadi TK I Team 1 zabilježen je očekivani poraz. Rezultat 7:2 za Zagrepčane.  U razigravanju za plasman od 5. do 8. mjesta ostvarena je pobjeda protiv druge momčadi I Teama rezultatom 5:4. Pobjede u pojedinačnim susretima ostvarili su Bruno Babić, Borna Novak i Mislav Bošnjak, te Babić / Bošnjak i Novak / Zanjko u susretima parova.

U susretu za 5. mjesto juniori TK Split očekivano su  bili bolji od Čakovčana, iako je susret na kraju završio tijesnim rezultatom 5:4. Pobjede za Punčec ostvarili su Bruno Babić i Mislav Bošnjak, te parovi Novak / Zanjko i Balaž / Brica.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije