Uspješan turnir NK Sokola i druženje mlađih uzrasta

Tijekom proteklog vikenda bilo je dosta aktivnosti Nogometnog kluba Sokol Vratišinec o čemu nam je predsjednik kluba Mirko Leško rekao: “Turnir je iza nas, noge su teške i hvala svim sudionicima, čestitke pobjednicima ekipi Lucky Štrajk  koji su zasluženo osvojili prvo mjesto!

Hvala i svima koji su pomogli da turnir održimo u ovim uvjetima. Iskreno sam očekivao veći odaziv i potporu naših mještana, ali vjerujem u bolje dane. Velika hvala roditeljima koji su podržali naše klince, pozivam da tu podršku zadržimo tokom cijele godine!”

NK Sokol ove godine nastupa u kategorijama limača, pionira, juniora, seniora i veterana. U klub pozivaju sve zainteresirane mladiće i djevojke da im se pridruže. Jedan od prioriteta nove uprave jest nastaviti kvalitetan rad i organizaciju vremena za djecu kako bi im omogućili razvijanje osjećaja odgovornosti, radnih navika, ali i zabavu i druženje uz samu igru nogometa.

Zanimljivo će biti i ove subote u Vratišincu kada će Sokol u prijateljskom susretu odmjeriti snage s našim trećeligašem Međimurjem.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije