Kvalitetan rad u Školi nogometa Sveti Martin

Najvjerodostojniji pokazatelj kvalitetnog i kontinuiranog višegodišnjeg rada u Školi nogometa Sveti Martin upravo su ovogodišnji rezultati koji dosižu sam vrh. Od pet natjecateljskih kategorija, kategorije limači, mlađi pioniri i pioniri osim najboljih rezultata u svojim natjecateljskim skupinama, osvajaju i ukupne naslove prvaka Međimurja.

Juniori su izborili sam vrh i naslov prvaka u svojoj natjecateljskoj grupi, dok početnici na kraju natjecateljske sezone osvajaju 4. mjesto. U školi nogometa treniraju i djeca do 6. godine straosti u ekipi predpočetnika U-6, ali oni nisu u organiziranom natjecanju, nego povremeno sudjeluju na turnirima.

NK Polet U-8

Na osnovu ovih rezultata nije teško zaključiti da Škola nogometa Sveti Martin radi odličan posao s djecom, u kojem se očituju red, rad i disciplina, i jedna je od bolje organiziranih Škola nogometa u Međimurju s osiguranim kvalitetnim i stručnim vodstvom. Cilj Škole nogometa Sveti Martin je da bude i nadalje nosioc kvalitete nogometa u svojem kraju i okolici.

NK Polet U-12

Kako bi se osigurao kvalitetniji rad s djecom i mladima, od ove jeseni Škola nogometa Sveti Martin natjecat će se u II. HNL – regija sjever, pa stoga Škola nogometa upućuje poziv svoj zainteresiranoj djeci starijoj od pet godina da se priključe u Školu nogometa Sveti Martin, donosi portal NK Polet.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije