Međimurje i Gorica bez pobjednika

Na stadionu Mladosti Međimurje i hrvatski dugoligaš Gorica iz Velike Gorice odigrali su prijateljski susret koji je završio bez pobjednika 1:1. Na poluvrijeme se odlazi bez golova. U 57. minuti Međimurje zabija. Leonard Vuk je strijelac iz blizine nakon jedne gužve. Čakovčani su imali još nekoliko prigoda koje nisu znali realizirati, a i vratar Gorice je bio sjajan u nekoliko obrana.

Akcija u kojoj Leonard Vuk zabija gol

Pri kraju susreta u 85. minuti Čakovčanima su se promašaji osvetili. Bio je slobodan udarac iskosa s desne strane za Goricu. Loptu je uzeo Nikola Lovrić, lijepo prebacio živi zid i zabio za konačnih 1:1.

Na čakovečkoj klupi je trener Damir Biškup temperamentno vodio svoju ekipu, cijelo vrijeme bio je na rubu trenerskog prostora, a sudeči po trku i zalaganju igrača može biti zadovoljan. Već sutra u četvrtak Međimurje gostuje u Novom Selu Rok kod Omladinca, a u subotu u 17:30 sati u Čakovec dolazi mađarski ZTE iz Zalaegeszega.

Na klupi Gorice je Ilija Lončaravić koji nije bio prezadovoljan igrom svojom ekipe zbog brojnih individualnih grešaka, ali kako su pripreme u tijeku još ima vremena za doradu igre. Pohvalio je izvrstan travnjak stadiona Mladosti rekavši kako njegova ekipa više neće igrati na ovako dobrom travnjaku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije