Hodošan u Super ligu s novim sastavom

Mrtva sezona u stolnoteniskim klubovima gotovo je završena i većina njih već trenira punom snagom pripremajući se za novu sezonu. Neki u izmijenjenim sastavima, ovisno o ambicijama i mogućnostima. Najveće promjene u prijelaznom roku zabilježene su u ženskoj kategoriji.

Prvenstveno u Hodošanu, čija će se ženska ekipa za što bolji plasman boriti s gotovo cijelim novim sastavu. Klub su napustile veteranka Irena Purkat, koja je otišla u Aquaestil iz Duge Rese i kadetkinja Mihaela Brodar, koja se vratila u matični Varaždin, a nove igračice su Hodošančanka, do sada članica Istarske, Varaždina i zagrebačkoga Dra Časla Paula Markati i klupska joj kolegica i vršnjakinja iz zagrebačkoga kluba Ana Švarc te Kineskinja To So, djevojka reprezentativca Hrvatske Tan Rui Wua.

U Šenkovec se iz Varaždina vratila mlada Dina Ratajec, ali je u Austriju otišla Ema Toplek, a ponovo je aktivirana i registracija Tamare Vidović (Trojko). Veliko pojačanje, povratkom iz Varaždina Sare Mikac (na fotografiji), dobio je i Mihovljan, a u klub je, na dvojnu registraciju, došao i junior MSTC Čakovca Ivan Lovrek. Najviše odlazaka pretrpio je STK ČSTK iz kojega je u Putjane otišao Michell Čeh, u Malu Suboticu Miljenko Peras i u MSTC Čakovec kadet Filip Godina, a u rekreativni stolni tenis vratio se Stubičanac Miroslav Coha.

Najveće pojačanje Putjane su ipak dobile u Siniši Ajdarpašiću, koji je pristupio iz varaždinskoga Ronald Ređep Starra. Postoje i najave prelazaka u klubovima Županijskih liga List Međimurje. No, o tome krajem rujna, kad završi rok za dostavu prijava voditelju liga.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije