Ljetni prijelazni rok: Registriran novi klub NK Vučetinec

Iako su još prije nešto više od tri godine imali osnivačku Skupštinu dečki iz Vučetinca protekli su tjedan i službeno registrirali svoj nogometni klub i od jeseni kreću sa natjecanjem u III Međimurskoj ligi zapad, a domaćini će biti subotom u Brezju.

Po dolascima igrača koje su registrirali “kostur” momčadi činit će im igrači iz susjedne Venere. Kako je prošlo od početka prijelaznog roka nešto više od mjesec dana čak 25 međimurskih nogometaša je u tom periodu otišlo van granica lijepe naše u Austriju zarađivat eure. Približavanjem 31. srpnja kada onaj zanimljiviji dio prijelaznog roka završava tako i klubovi polako u dovođenju novih igrača pojačavaju tempo.

Protekli tjedan najbolji posao je napravio Hodošan koji je doveo tri mlada i kvalitetna igrača iz susjednog Goričana, Domagoja Bibera, Hrvoja Vugrinca i Marka Šavoru. I Venera obnavlja zbog brojnih odlazaka svoj igrački kadar, pa su iz Savske Vesi doveli Filipa Pokrivača i Marka Marodija iz Novog Sela Rok, a za trenera postavili Gorana Kermana.

Iako se u Svetom Martinu na Muri odlično radi u nogometnoj školi i oni su doveli tri mlada pojačanja u Marku Novaku iz Međimurja, te dvojici iz Štrigove Mariju Kovaču i Davidu Kovačiću. Sloga iz Štrigove dovela je dvojicu domaćih nogometaša Ninu Mlinarića iz Omladinca Mačkovec i Dejana Novaka iz Gornjeg Mihaljevca, a ulaskom u Europsku uniju čekaju da registriraju nekolicinu igrača iz susjedne Slovenije.

ŽNK Trnava iz Goričana ulaskom u Prvu hrvatsku žensku ligu mora imati mlade nogometašice pa je njihov “alfa i omega” Ivan Vlahek krenuo u registraciju. Susjedama iz Čakovca uzeli su Lanu Zelić.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije