Hajduk Brezje uložio 50 tisuća kuna u svlačionice

Nogometni klub Hajduk iz Brezja ima aktivno ljeto kada je u pitanju uređenja klupskih prostorija. Nakon puno priprema i organizacije krenulo se u obnovu krovišta. Agilni članovi i nogometaši dali su se na posao i zamijenili su staro krovište novim. Osim toga ispred klupskih prostorija zabetoniran je prilaz pa je uređen i vanjski dio svlačionica.

Puno posla je napravljeno u Hajduku, a još je i ostalo dosta toga za urediti

Prema procjenama ukupna vrijednost materijala i radova kreće se oko 50 000 kuna. U klubu su u protekloj sezoni djelovale četiri ekipe: mlađi pioniri, pioniri, seniori i veterani. U službeni jesenski dio sezone prvi će krenuti seniori s kup susretom prvog kola kada će u Brezju na igralištu Hratsje dočekati Croatiu iz Orehovice 4. kolovoza u 18:00 sati. Što se tiče mlađih kategorija u planu je održavanje turnira u Brezju kao i proteklih godina.

Isto tako treba spomenuti da su u Hajduku prijateljski izašli u susret novoosnovnaom susjednom klubu Nogometnom klubu Vučetinec koji će svoje susrete kao domaćin igrati u Brezju, dok ne uredi do kraja nogometno igralište u svom mjestu i prateći sportski objekt. Prva službena utakmica Vučetinca bit će prvo kolo kupa 3. kolovoza u subotu kada će u Brezju dočekati ekipu Podturna.

Za 20. srpnja (subota) plan je održavanje tradicionalne Brezijade, međuuličnog natjecanja mještana Brezja u raznim starim seoskim igrama kao i malome nogometu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije