Obje ekipe kreću po pobjedu

Danas (nedjelja) s početkom u 17:30 u Držimurec / Strelcu odigrava se prva kvalifikacijska utakmica za ulazak u 2. Međimursku ligu između Omladinca i Donjeg Koncovčaka, dviju drugoplasiranih ekipa 3. Međimurskih liga.

Trener Omladinca Stjepan Makar uoči utakmice nam je rekao: “Očekujem ravnopravnu igru budući da se radi o podjednakim ekipama koje su se borile u svojim ligama za ulazak u viši rang natjecanja. Siguran sam da će utakmica biti borbena, neizvjesna te pozivam i gledatelje da dođu u što većem broju te nas podrže u nastojanju da dođemo do, za nas, povoljnog rezultata.”

NK Omladinac Držimurec Strelec danas ima prednost domaćeg terena

Gostujući predsjednik Darko Sklepić nam je rekao: “Sretni smo što nam se je otvorila mogućnost dodatnih kvalifikacija te se nam je isplatio trud cijele godine kvalitetnog rada i posebno pobjeda u Mačkovcu s kojom smo potvrdili drugo mjesto. Imali smo kratko vrijeme za pripreme, ali s obzirom da smo cijelu godino dobro radili bilo nam je dovoljno pet dana svakodnevnih treninga kako bismo se kvalitetno pripremili za ovu utakmicu.

Slavlje Donjeg Koncovčaka u Mačkovcu dovelo ih je do kvalifikacija za viši rang

Znamo da nas očekuje teška utakmica u Držimurec-Strelcu, ali svjesni smo naših kvaliteta i mogućnosti da možemo već u prvoj utakmici ostvariti povoljan rezultat te u uzvratu to potvrditi, ući u ligu više te prirediti našim navijačima veliko slavlje.”

Utakmicu će suditi Božidar Kolarić, pomoćnici će mu biti Ivica Horvat i Ivan Žganec, dok je delegat Darko Jambrović.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije