Zrinskice ostaju drugoligašice, upitni statusi Čakovca i Međimurja

S nestrpljenjem se čekao sastank u Hrvatskom rukometnom savezu koji je trebao odrediti tko će gdje od klubova igrati u idućoj sezoni, no kako stvari stoje još se ne zna ništa. Nama je najinteresantije pitanje Ženskog rukometnog kluba Zrinski koji je postao prvak druge lige i stekao prvao igrati prvu ligu. Trener Željko Golik rekao nam je da se zbog financija neće igrati prva liga, da je već plaćena kotizacija za drugoligaški rang te da će se opet pokušati u narednoj sezoni osvoji naslov prvakinja sa željom da će iduće godine i ući u prvu ligu.

Što se tiče rukometnih klubova Čakovec i Međimurje status je i dalje nejasan. Predsjednik RK Čakovec Ivan Horvat rekao nam je da na sastanku u HRS-u nije ništa izglasano, da ima dosta problema oko statusa klubova. Želja naših klubova jeste da RK Čakovec uzme licencu Vartska i igra u prvoj ligi, a Međimurje bi igralo u trećoj ligi. To bi značilo da igrači iz sadašnjeg Međimurja prelaze u Čakovec, a u Međimurju bi u trećoj ligi igrali ili veterani ili rekreativci.

Usprkos nejasnom statusu u klubu se normalno radi, plan je da se s 15. srpnjem krene s pripremama i daljnju organizaciju kluba.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije