U dvije prometne nesreće vozačice zadobile teške ozljede

U četvrtak 4. srpnja na međimurskim cestama dogodile su se dvije prometne nesreće. U prijepodnevnim satima na raskrižju državne ceste i Ulice Pavleka Miškine u Strahonincu dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 40-godišnjak iz Strahoninca, ušao u raskrižje a da nije propustio vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera i zadržavalo smjer kretanja.

Zbog toga je vozilom udario u osobni automobil s kojim je upravljala 57-godišnjakinja iz Strahoninca. Vozilom Zavoda za hitnu medicinu Čakovec ozlijeđena vozačica prevezena je u Županijsku bolnicu gdje je utvrđeno da je zadobila teške ozljede te je zadržana na liječenju.

Na državnoj cesti između mjesta Štefanec i Mala Subotica u popodnevnim satima dogodila se prometna nesreća u kojoj vozačica osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 28-godišnjakinja iz Držimurca, brzinu kretanja vozila nije prilagodila osobinama ceste – zavoj.

Zbog toga je izlaskom iz zavoja izgubila nadzor nad vozilom i sišla izvan kolnika u polje gdje se vozilo prevrnulo. Vozilom Zavoda za hitnu medicinu Čakovec ozlijeđena vozačica prevezena je u Županijsku bolnicu gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena, pa je zadržana na liječenju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije